Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Mam pytanie do bezrobotnych - WAZNE!!!

Polecane posty

Dlaczego nie pracujecie? W Polsce nie ma problemu z praca- jest tylko problem z lenistwem i brakiem kwalifikacji potencjalnych pracownikow. Dlaczego nie zdobywacie nowych kompetencji?

Gość zółtoniebieska
Bo nie muszę! :) I jestem happy :)

Gość tyle razy już
ten temat był wałkowany. Jest bardzo duży problem z pracą, bo jeśli do wykładania towaru bądź sprzątania chcą osób z doświadczeniem to nie pisz bredni, że jest inaczej.

Gość ToTTtttt
Heheh u mnie w UP jest tylko sprzątanie kibli-duży wybór nie???? Cwaniaczki

A masz na to doświadczenie? Bo wiesz, teraz to tylko z doświadczeniem i nikogo nie obchodzi, że nie ma gdzie tego doświadczenia zdobywać.

Gość sryrektorke
Autorko wkurzaja mnei takie jak ty, jest praca :o taaa jasne głupia pipa z ciebie weź pod uwagę, ze nie kazdy bedzie kible mył pizdo :o

Gość miliony polaków twierdzą
że jest problem z pracą, a do wykładania towarów czy sprzątania nie powinno być żadnych wymagań oprócz zdrowia. A przez to, że chcą do takiej pracy kwalifikacji wielu ludzi zostaje na lodzie. Np. moja mama jest na zasiłku przedemerytalnym i nie może sobie w ten sposób dorobić, bo nie spełnia wymagań, a ofert tego typu jest dużo. To samo tyczy się młodych osób.

A co? Żadna praca nie hańbi. Jeśli ktoś jest wielkim panem magistrem to co? Ja znam takich, co nawet na studiach nie chcą splamić się pracą w maku. Przecież znane jest hasło "od pucybuta do milionera". Właśnie! Od pucybuta. A nie dobra kasa na start.

To nie chodzi o kible, tej pracy po prostu nie ma, ale jak ktoś chce twierdzić inaczej to proszę bardzo. Nie zależnie od stanowiska czy branży na jedno miejsce przypada coraz więcej osób. Blokowanie rynku pracy i stosowanie nie potrzebnych wymagań to też faktycznie problem.

Gość sryrektorke
ja pierdole ale z was durne pały :o macdonald czy skelp to nie wstyd ale kurwa nie po to się ludzie uczą, jak ktos jest poz awodówce to ok niech zapierdala :o a ci po fiozofi i socjologi tez zaraz administracja do nich dołaczy 🖐️

Gość dfdfsdfsdfsdfsdf
tylko czemu do wykladania towaru chca glownie studentwo, na sprzatanie rencistow co?

Gość miliony polaków twierdzą
tu gdzie mieszkam nie tylko chcą studentów. Ostatnio w Stokrotce wisiały ogłoszenia, że przyjmą osoby do wykładania towarów, ale z doświadczeniem. Nie ważne student, ktoś z maturą czy 50letni ludzie. A do sprzątania też z doświadczeniem.

Gość dgfdgfdgf
juz widze jak wy po utracie pracy (a roznie w zyciu bywa) lapiecie sie od razu sprzatania kibli czy pracy na kasie :O pojebalo was jak nic :O