Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no pewnie ze moga sie

czy tez tak macie /mialyscie ze zapragnelyscie 2 dziecka

Polecane posty

Czesc :) w czerwcu urodzilam coreczke ,i ciagle mysle o nastepnej ciazy (dziecu) po porodzie to powiedzialam ze to pierwsze i ostatnie dziecko byla ona trudnym noworodkiem a zarazem przekochanym pamietam doskonale jak musialam ja trzymac wtulona do mnie bo inaczej nie chciala spac .. cudowne chwile .. ale no wlasnie teraz nororycznie mysle o 2 dziecku chcialabym to jeszcze raz przezyc ale sama nie wiem czy dala bym rade :D boje sie jak to jest z 2 malych dziecki i nikogo do pomocy tylko zdana sama na siebie i po pracy maz oczywiscie hmmm... czy ktoras tak miala i jednak macie 2 dzeicko jak dajecie sobie rade?

Gość buheheh to mnie rozbawiłaś
każda tak miała;) każda która ma więcej niż jedno dziecko;)

też szybko chciałam mieć drugie, ale ciągle coś stało na przeszkodzie i ostatecznie będą 3 lata różnicy. rodzice, rodzeństwo ponad 1000 km od nas. ale trzeba sobie dać radę :)

Gość ja też :)
Ja urodziłam w sierpniu(!)2011 i już bym chciała drugie tzn. plan jest taki, że starmy się w przyszłe wakacje po 1 urodzinach synka :)

wiec widze ze nie jestem sama :D kurde no jakos tez mi sie tak nie widzi drugie dziecko z powodu ...hmmm.. chcialabym wypoczac choc wiem ze przy dziecku rocznym dwuletnim nie ma wypoczynku no ale jeszcze taki plus noworodek ..kurcze a chcialabym ;)heh