Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowaZAKUPOCHOOCZKA

pytanie bardzo poważne do Panów

Polecane posty

witam Panow a także Panie jeśli i owe wejdą na ten temat. Od jakiegoś czasu poszukuje faceta, więc tym samym bardzo dużo inwestuje w siebie, czaem przesadzam bo wydaje pół wypłaty na ubrania a drugie pół na kosmetyki. czy dla Faceta liczy się to jak kobieta jest ubrana? czy tak na prawdę zwracacie uwagę na te detale jak biżuteria czy dobrze dobrane buty? czy wystarczy wam po prostu jeśli dziewczyna ma śliczną buzię i fajną osobowość? czy odrzuca was żle ubrana dziewczyna a przyciąga dobrze drogo ubrana?

Oczywiście, że się liczy i zwracam uwagę na wszystko :classic_cool: Co nie znaczy, że trzeba zakładać na siebie 5 tys. zł, to wręcz świadczy o marnowaniu kasy na głupoty :p Za... nie wiem ile?... 200-300 zł? też można ładnie się ubrać.

Gość Gość
"odrzuca was żle ubrana dziewczyna a przyciąga dobrze drogo ubrana " A od kiedy drogo znaczy dobrze ? Odrzuca to mnie otyła dziewczyna w biodrówkach tak ciasnych i koszulką ponad pępkiem. Ten tłuszcz wylewający się na boki........... Nie wiem jak byłabyś piękna i zadbana, to jeżeli nie masz osobowości, własnego JA i tego czegoś, to pozostaniesz co najwyżej kochanką, albo ozdobą jakiegoś podstarzałego biznesmena

a dlaczego jest tak, wnioskuję z obserwcji że choć dziewczyna jest brzydka a dobrze podkreśli ubraniami figurę to każdy facet się za nią oglądnie..i nie mówcie że nie...

Gość Gość
No przestań. Co byś sama wybrała ? Brzydkiego i bezosobowego faceta, ale bardzo dobrze ubranego i drogo, w fajnej furze, czy ciekawego osobowościowo i oczywiście przystojnego, ale w kiepskich ciuchach. Po drugie to czy ktoś jest dobrze ubrany, to kwestia gustu. Moda jest zmienna, jak chorągiew na wietrze. Cóż jest warty kawałek szmaty ?

Gość kokopojd
fajne są dziewczyny które znają ortografię: ZAKUPOHOLICZKO