Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaSzallona

Co mam zrobic, by mnie gdzies zaprosil i blizej poznal?????

Polecane posty

Gość TaSzallona

Poznalam niedawno takiego chlopaka na studiach. Ale wlasciwie tylko troche z nim gadalam wsrod znajomych, a potemczesc i nic wiecej. Co mam zrobic zeby zwrocil on na mnie uwage i np. zaprosil mnie gdzies albo cos, bo dziewczynie raczej nie wypada sie narzucac....

Gość TaSzallona
z wygladau to nic szczegolnego u mnie taka przecietna dziewczyna, ale zawsze mam delikatny makkijaz i wlosy dllugie rozpuszczone, ale to nie skutkuje.... kazdy chlopak, ktorego poznam traktuje mnie jak kumpla, a nie dziewczyne lub urywa kontakt, dlatego pytam co mozna zrobic, zeby tak nie bylo????

Gość TaSzallona
ale jak mam zaprosic? zeby nie pomyslal, ze tak lece na niego i ze jestem taka no wiecie ;p

A dlaczego ma nie wiedzieć, że na niego lecisz? W takiej sytuacji to nawet jak cię zaprosi to się zniechęci, bo nie dostanie sygnału że jest chciany. To, że na niego lecisz nie znaczy, że będziesz leciała gdy okaże się frajerem.

Offerma to zamaskowana opcja radziecka (dziadek Kaczyńskiego był w Komunistycznej Partii Polski)

Gość ssssheeeelllsa
------------>TaSzallona witaj ja mam to samo :/ jak jest fajnie to fajnie a chwile pozniej traktuja cie jak kumpla kolezanke i zamiast na randke to jak obaszynura na piwo zapraszaja ...wiec sobie daruje udzielanie rad bo nie am zielonego pojecia...to chyba zalezy od faceta

Wiesz co, kotku, naprawde nie warto. Moze on nie ma kasy na kawiarnie/kino, i w ogole jest impotentem lub gejem? Pomysl o tym. Normalny facet ZAWSZE pierwszy zaprasza dziewczyne, ktora mu sie podoba. A wlasna inicjatywa - mozna sprobowac, ale oszczedzilabym sobie rozczarowania.

Gość ssssheeeelllsa
zgadzam sie z tym wyzej :)

Ale to jest złe. On jej się podoba a ona mu pewnie nie za bardzo. Czemu nie może go do siebie przekonać inicjatywą? Może zobaczyłby, że jako kobieta może być świetną partnerką? Tak to działa z facetami - jak wykaże się, to go bierzecie. Ale dlaczego wiele kobiet odbiera sobie prawo by samej się wykazać? Wtedy macie do wyboru tylko tych, którym się podobacie. To wygodna postawa, ale nie każda może przebierać, no i nawet jeśli może to nie zawsze ma dobry wybór...

Zgadzam sie, sama jestem z tych co wybieraja. Uwazam, ze jest znacznie mniejsze prawdopodobienstwo popelnienia bledu, jak sie samemu wybiera.

Gość TaSzallona
nie jestem gruba, ale sie zastanawiam, czy on nie bedzie sie glupio czul, jesli sie zapytam, np. czy moze kiedys sie umowily gdzies albo wyskoczymy na pizze do kina, na spacer....hmm to chyba glupio tak na poczatku znajomosci jak dziewczyna pyta.

Gość TaSzallona
taki nick bo jestem troche zakrecona ;p

Gość TaSzallona
no i co wy na to? a skad mam wiedziec, czy chociaz troche mu sie podobam, bo ja tego nigdy nie moge odroznic nie wiem czy do mnie gada jako do kumpelki czy nie

Gość TaSzallona
???????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Malwineczka___
chyba nic sie nie da zrobic

Gość Malwineczka___
najwyrazniej nie podobasz mu sie

Gość TaSzallona
czyli po sprawie, czyli chlopaku tylko sie odzywaja do dziewczyny, na ktora leca, tak?

Gość grosikdogrosza
ty go zaproś.

Gość Wariatek
Może brakuje mu odwagi, żeby z Tobą zagadać?

Gość TaSzallona
bo mi glupio go gdzies zaprosic, bo sie slabo znamy i on moze sie nie zgodzic albo zgodzic sie tylko z litosci czy grzecznosci, a tego bym nie chciala

Gość Wariatek
A dawał Ci jakieś sygnały?

Gość TaSzallona
wlasnie ja nie potrafie odczytywac sygnalow, powiedz mi jakie to moglyby byc sygnaly? ze np. zadaje duzo pytan o mnie, czy co?

Gość TaSzallona
Wariatek powiedz jakie to moga byc sygnaly?