Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy moge miec miesiączke w ciązy ? :(

Polecane posty

Gość ja też szukam butów .
iwonka13 absolutnie zdecydowanie tak !!!

Gość od początku ciąży
a bo na kafe to pełno ciąż z zaskoczenia -jak na TLC. :P

Gość iwonka13
no wybaczcie ale tak jak pisałam nie byłam w ciązy i nw nic o tym :( ja też szukam butów -> bardzo ci dziekuje . W takim razie mam nadzieje ze przestane sie w końcu martwić o to .. Teraz wszystko zaczyna mi sie układać . Uspokoiłaś mnie.. Tym bardziej że miałaś takie objawy jak ja . To pewnie tak jak mowi moja mam i ty zapalenie . Przynajmniej mam taką wielką nadzieje ;)

Gość od początku ciąży
no to oby to tylko twoje schizy były. :) A na przyszłość dobre zabezpieczenie i nie będziesz panikować.

Ciążę wyklucz skup się na tym z czego to zapalenie ja obstawiam pęcherz ale tylko hipotetycznie bo sama miałam takie objawy, możesz mieć cos z jajnikami jest masa róznych przyczyn ale żurawinka albo inne leki na pęcherz nie zaszkodza a mogą tylko pomóc, pozdrawiam i przestań się stresować bo naprawdę nie ma powodów no chyba że swoim zapaleniem.

Gość zzokowana 0
No to jest tak dzieciaki się za seks biora a potem pytają czy mogą być w ciąży jak dostały okres ze skrzepami :D:D nie wiem czy się śmiac czy płakać :D

Gość iwonka13
zzokowana 0 - > daj spokój ;] ja tez szukam butów - > bo teraz juz bd ją wykluczac :) jak nie pomogą to pojde do gina .. nie chce sie stresowac ale sama rozumiesz.. nie miałam o kim z tym pogadac teraz mnie uspokoilaś ;) cały czas myslałam : co jesli ... mocno cie pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje ;)) od początku ciązy - > też mam taką nadzieje . Mam nauczke ;(

Jeszcze dodam że moją siostrę przy chorym pęcherzy tak bolały plecy że musiala brac tabletki przeciwbólowe. Ja również pozdrawiam i nie martw sie, zaufaj mi nie masz powodu.

Gość iwonka13
jesteś kochana, dziekuje za te info . no mam nadzieje ze nie mam powodu ;) a mam jeszcze jedno pytanko . wiesz może co oznacza biały, płynny śluz ? czy śluzowi nie warto ufać ? bo ja mam zmienny i połapać sie nie moge . jak już teraz wiem ze to nie ciąza , to jestem na serio szczesliwa ;) :*

kobieta w zalezności od tego w jakim jest dniu cyklu ma inny śluz biały śluz pojawia się po owulacji, zresztą jest równiez przy różnego rodzaju zapaleniach intymnych, dlatego zawsze warto to zbadać jeśli dodatkowo wystepuje pieczenie lub zapach śluzu odbiega od normy.

Gość hermenegilda12
idz do wrozki my tutaj nic nie pomozemy a test za 20 zlotych tak ciezko zrobic?

Gość iwonka13
no ja mam pieczenie. Wczesniej miałam nieprzyjemny zapach ale to jeszcze przed miesiączką . Uzywałam specjalnego plynu i jest ok (ale wtedy miałam zółty śluz. Teraz mam biały i płynny. Najważniejsze teraz dla mnie jest że to nie ciąża ;) Mam nadzieje ze już nie bd myslec o tym jako o ciązy bo wtedy mam strasznego doła :(

Gość adam gdzie jesteś ?
infekcja jak nic!

Gość iwonka13
no to bd trzeba iść do ginekologa jak te tabl nie pomogą . Bardzo wam dziekuje za wszystkie odp ! :) Pozdrawiam i życze miłego weekendu :)

Gość iwonka13
ciesze sie ze nie zostane mamusia ;P jeszcze na to czas :)

Gość cycocycyllia
e tam ciąża - dla mnei to zapalenie pęcherza, kup sobie jakieś prouro i pij duuużo wody z cytryną. zrobienie testu ciążowego na pewno pozwoli ci się uspokoić, ale to bodajże dopiero koło 10-14 dni po stosunku można zrobić, zeby był wiarygodny