Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

nawet jesli mialam miesiaczke moge być w ciązy? :( osoby swiadome pr o odp ;)

Polecane posty

Gość iwonka13

Z GÓRY DZIEKI !! :) to dla mnie ważne!! skoro miałam normalną czerwoną krew ze skrzepami to okej ? to było tak : 1 dzien - plamienie z krwią 2 dzień - obfite krawienie (+ przezroczyste skrzepy) 3 dzień - to samo (+ przezroczyste skrzepy) 4 dzień - plamienie i czarnawe skrzepy) moge mieć pewnośc ze to nie ciąza ? powolewa mnie głowa, podbrzusze i krzyż. dodam że mam czestomocz i pieczenie wiec podejrzewam jakąs infekcje. np. zapalenie pecherza. 10 wrzesnia miałam stosunek a 23 dostałam ten okres. moge byc w ciązy? pisze do was bo nie ma mnie w domu i nie moge isć do gina dodam też ze to był stosunek z dużą przerwa . przed tym stosunkiem, uprawiałam seks jakoś w połowie lipca i miesiączke miałam 2 dni po tym. W sierpniu miałam 24 sierpnia .

Gość od początku ciąży
zrób test!!

Gość iwonka13
tylko na tyle cie stac ? :) wiem ze trzeba zrobić test , nie jestem dzieckiem. Pytam sie was o zdanie ...

Gość od początku ciąży
a co więcej można powiedzieć? W ciąży nie ma okresu ale mogą zdarzyć sie krwawienia i plamienia które mogą być mylnie wzięte za okres. Jeśli twój okres był inny niż zwykle a do tego był seks to może być i ciąża. Jednak bez testu można tylko gdybać.

Gość iwonka13
okres miałam taki jak dwa miesiące temu.. ale czy można mieć skrzepy podczas plamienia w ciązy ? przecież to złuszczająca sie macica .. Sama juz nie wiem :(

Gość Agula:)
Moim zdaniem nie jestes raczej w ciąży skoro dostałaś okres. A zabezpieczałaś się jakoś? Mam koleżankę która przez pierwsze 5 mies ciąży miała okres:) ale to chyba nie zdarza się często:) Co do bólu pleców to kiedyś tez tak miałam podczas zapalenia pęcherza. Może inne objawy też mają cos z tym wspólnego.

Gość iwonka13
Agula:) -> stosunek przerywany.. No ten brzuch boli mnie co jakiś czas .. Bardziej bolą mnie te plecy i czestomocz + czasami pieczenie i ból przy jego oddawaniu. Jakie ty miałaś objawy tego zapalenia ? martwie sie . niby miałam te skrzepy a to przecież złuszczająca sie macica. Ale te objawy robią jednak swoje. za 9 dni powinnam mieć miesiączke. A bolą mnie troszeczke (dosłowanie troche i to czasami) sutki .

Gość mariola26
hej miałam okres normalnie ale mam wrazenie ze jestem w ciazy nudnosci osłabienia kupilam teest ale negatywny

Gość gość
żeby zajśc w ciąże w okres musiałabys miec meeega krotkie cykle