Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

spacer z niemowlakiem w taka pogode jak dzis

Polecane posty

Ja z synkiem nie wychodzę tylko jak wielka ulewa, wichura czy mróz powyżej - 15. W jego pierwsza zimę, mrozy zaczeły się jak miał troszke ponad 3 miesiace - wtedy wychodziliśmy tak do -10. Dziś było około 10 stopni, w każdym razie u nas, ponad godzine ganialiśmy po parku, nie zakładałam jeszcze rajstopek, ubrałam jesienną kurteczkę, lekką czapeczkę i chuste na szyje - nie wyglądał na zmarzniętego :)

Gość lajalckjxljlaj
sunnix cos ten twoj blog zmartwiał :)

Gość pocopotekk
Moja córka ma prawie 8 mcy, urodziła się w lutym i od razu po przyjsciu ze szpitala zaczęłam z nia chodzić na spacery. Teraz też chodzę i mam zamiar chodzić, jak się zrobi jeszcze chłodniej. No chyba że po -30 stopni będzie, ale wtedy tez choćby na 10 minut wyjdę. Moja mama nie świruje, też jest zdania, ze trzeba ciepło ubrać i można isć. Za to jakbym miała słuchac tesciowej, to mała by przez 8 miesiecy w roku kisiła sie w domu i to w bieliźnie termo, zeby czasem nie zmarzła

Gość gość
Mój synek ma też 8 miesięcy i bez problemu wychodzę z nim Ubieram go ciepło i staram się unikać silnego zimnego wiatru. Dziecku musi być hartowane jak to mówią bo jeśli będzie spacerowało tylko jak jest ciepło to potem wystarczy że wyjdzie raz na zimne i będzie chore.