Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bassia88

POMOGE CI SCHUDNAĆ!! MNIE SIĘ UDAŁO PONAD 30kg w 6miesięcy !!!!

Polecane posty

wiesz sama zapracowałam na swój sukces i z 83kg schudłam do 45kg. nauczyłam się że nie ma diet cud ani magicznych środków wspomagających odchudzanie. To był moj sukces ty tak samo mozesz zapracować na swój!!! :)

to nie mozesz z nami sie pdzielic tutaj jak to zrobilas? pewna dziewczyna tez placi za swoj program odchudzania a pisze co je i dzili sie z tym innymi jak chudnie a Ty chcesz zarobic

19.99zl to tak dużo?? :) to nie polega tylko na tym że wyśle wam poradnik i cześć !! każdej pomagam indywidualnie poprzez stała rozmowe na gg:) a poprostu potrzebuje pieniążków tymczasowo ponieważ miałam spore wydatki w ciąży a przede mną jeszcze troche ich jest:) same sobie odpowiedzcie na pytanie ile wydałyście już na srodki wspomagające odchudzanie albo na dodatkowe menu danej diety... tu nie chodzi o diety cud ponieważ odchudzanie to nie tylko dieta ale zmiena stylu zycia i zywienia i nie ma trwać ona określony czas jak wiekszość diet!! ma byś trwałym sukcesem

tak ale ograniczenie kalori nagle i słaba wola nie pozwoli dlugo cieszyć się dietą:) nie odchudzam się od dziś i korzystałam z wielu diet:) rób jak uważasz przecież nikogo nie zmuszam:)

i życze Ci tego by się udało bo to cudowne uczucie i wtedy zrozumiesz że Twój sukces jest tylko Twój :) !! powodzenia

michalina masz rację tak będzie trzeba zrobić.:-) ha ha a co do podręcznika to spokojnie dziewczyny to samo co w każdym tyle tego tyle tamtego tego nie a tamto tak i itp itd no wiem bo znajoma ma skupiła sie uważnie i stwierdziła że nic poza tym co wszędzie radzą o diecie i zmianie nawyków.:-)

rozumie doskonale ale to nie jest poradni skopiowany z googli tylko mój indywidualny blok który pomogl mi w uzyskaniu takiej sylwetki jak chciałam. ja od dziecka się odchudzałam i stosowałam mase diet i wiem że to pomaga na krótką chwile. ale pomyslcie same skoro się odchudzalyscie dietami na dany okres np 10kg w miesiac z okreslonym menu po pewnym czasie nie zdawalo rezultatu prawda? ja wam nie daje gotowego menu ani nic nie narzucam:)) to wasz wolny wybór :)) nie chcialam nikogo urazić

dobra Basia, az tak nas nie uwrazilas:P, po prostu ogolne zasdy kazdy zna, gorzej z wcieleniem ich w zycie a tu zadna ksiaka nie pomoze:)

:) sama próbowałam wszystkiego i wiem jak trudno zrzucić pare kilo a co dopiero kilkanaście... ale wiem że można samej udało mi sie z ponad 80kg przy 160cm schudnac do 45:) nie było łatwo ale znalazłam taKĄ strategie gdzie nie trzeba sie głodzić ani liczyc co do kalorii:) a wam jak idzie z odchudzaniem??

jakos nie wierze w to twoje cudowne schudniecie:D ale jesli naprawde schudlas to polecam na tej aukcji dodac SWOJE prawdziwe fotki przed i po odchudzaniu, wtedy moze znajdziesz paru chetnych a tak...szukaj naiwnych:D:D

Gość baśka pokaż może na początek
foty ze swojej rzekomej metamorfozy, a potem kasę wyciągaj TY NACIĄGACZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość GGGGRTTTR
NIE DAJCIE SIE NABRAC TO OSZUSTKA!!!

nie musi cala polska ogladać mnie w necie chcesz to napisz na maila pośle fotki z przed i po :)nie ma problemu bo nie jestem oszustką i nie życze sobei takich obelg!!

Gość kochana basiu.......
30 kg w 6 miesiecy to bardzoooo niezdrowo, w rok ok, ale nie po 5 kg na miesiac! Jojo masz murowane, wczesniej czy pozniej (moze nastapic dopiero po kilku latach - organizm nie zapomini takiego szoku do konca Twojego zycia) :) Dlatego nawet mnie nie interesuje jak to zrobilas, o ile to w ogole prawda, i nie chcialabym sama tak szybko sie odchudzic w tak krotkim czasie, bo wiem czym to grozi. O skorze po takim szoku nwet nie wspominajac. P.S. Studiowalam kilka lat medycyne, wiec wiem o czym mowie. Pozdrawiam.

moge powiedzieć że się mylisz.. już ponad 1.5 roku mineło od mojej utraty wagi fakt mam skłoność do tycia ale przecież nie poddam się przez to?? dlatego wiem tyle na temat odchudzania ponieważ ciągle sie zdrowo odżywiam by zachować figure. a co do CIAŁA to prawda trzeba o nie dbać !! a nie będzie większych problemów.

Gość MLadyOfficial95
Witajcie jestem Milena. Mam 18 lat i jeszcze do niedawna ważyłam ponad 110 kg. Tak doprowadziłam się do takiego stanu. Może nie uwierzycie, ale schudłam 35 kg. I to w krótkim czasie. Na chwilę obecną przy swoim wzroście 164 cm ważę 75 kg. To jeszcze troszkę za dużo, ale postaram się schudnąć jeszcze 10 kg i będę miała masę idealną. Odchudzam się od marca 2013 roku, a dokładnie od dwóch ostatnich tygodni marca jeszcze przed śwętami wielkanocnymi. Nie faszeruję się żadnymi tabletkami, bo nie chce mieć zniszczona wątrobę. Zapewne byście pomyśleli, że kłamię, ale jeśli nie wierzycie to mogę podać e-mail i prześlę wam zdjęcia przed i po. wyglądałam jak tluścioch. Każdy się ze mnie śmiał, a teraz ludzie mnie podziwiają, że miałam taką wolę. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobiłam niech da znać a poinformuję wszystkich. albo na e-mail, albo publicznie tutaj. Piszcie śmiało, bo wiem jak to jest mieć sporą nadwagę. Z BMI miałam otylość większą niż drugiego stopnia, a teraz tylko delikatną nadwagę. I udało mi się to bez wydawania pieniędzy. ZA DARMO. milena231195@interia.pl

Gość gość
Ja muszę schudnąć 38kg jak się oferujesz to napisz jak to zrobić bo próbowałam już tylu diet że nie wiem co mi jeszcze zostało :-(

Gość gosc5
ja potrzebuje pomocy w sprawie wyszczuplenia ud:(:( mam az 59 cm w udzie przy 160 wzrostu.. co zrobic zeby dobic do 50cm????

do autorki. Jezeli chcesz sprzedawac swoj produkt w postaci ksiazki w ktorej opisujesz jak cudownie shudlas pokaz efekt w postaci zdjec przed- po

Gość gość
Cześć Szkolę się teraz na Trenera Odżywiania i właśnie w naszym klubie prowadzimy Projekt Zdrowie w ramach którego mam możliwość przeprowadzenia analizy składu ciała, gdzie dowiesz się jaki masz kości, mięśni, wiek metaboliczny, nawodnienie - jest to do wykorzystania bezpłatnie. I moja Trenerka dała mi zadanie, żeby zrobić 100 analiz do końca tego miesiąca. Znasz kogoś kogo mogłoby to interesować? Chce pomoc ja sama juz duzo schudlam i poprawilam zdrowie napisz jestem chce pomóc innym. Jestem z Poznania

Gość gość
:) Mam dla Was propozycję :):)