Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrykwro

Nawigacja samochodowa.

Polecane posty

Gość Patrykwro

Planuje kupic sobie nawigacje samochodowa do 600zł ale nie mam pojecia kaką firme wybrać tomtom, mio czy jakąś inną. Możecie mi coś polecić?

Gość Patrykwro
Ale z tego co wiem to tom tom ma słabe mapy

Gość Kikson:-)
Po prostu telefon ! I po zabiegu , ja mam Nokię E52 , nawigacja na cały świat gratis, aktualizacje gratis i....wszystko w jednym :)

Gość Patrykwro
Ja mam nokie n8 ale to nie to samo co nawigacja;)

Gość Kikson:-)
A czym się różni ? Moja jest super + trasy piesze, np. w lesie :) Nie widzę różnic a w każdym razie żadnych minusów !

Gość Patrykwro
ok musze sie przyznac bo niz z tego nie wyjdzie xD po 1. nie jestem facetem. po 2. nie chce taj nawigacji dla siebie tylko dla chłopaka. ale jak ostatnio napisałam jako kobieta to byly głupie teksty.. wrosze doradźcie mi coś..

Gość luckyone
Ja mam do sprzedania nową, nieużywaną nawigację(jeszcze w pudełku) Smart GPS SG760 VISION, jest w tym też odbiornik TV, Bluetooth, radio FM, gry, odtwarzacz mp3 i video, sądzę, że chłopak byłby zadowolony. W zestawie dodatkowo karta pamięci, uchwyt mocujący, ładowarka samochodowa, zasilacz stacjonarny i etui. Chcę sprzedać, bo to nietrafiony prezent(nie mam samochodu :P), jeśli byłabyś zainteresowana to pisz na maila: seweryn098765@gmail.com

Gość luckyone
Sądzę, że chłopak byłby zadowolony ;)

Gość Mateusz_piernikarz
ja sprzedawałem nawigacje samochodowe przez parę lat zasadnicze pytanie czy ważniejsza będzie mapa Polski czy reszty Europy ?

Gość Chujogrom
Na Polskę najlepszy program nawigacyjny to AUTOMAPA

Wybór jest dość spory, ja przy kupnie stawiałabym na najbardziej popularne modele - są sprawdzone przez wielu, a ewentualny serwis nie byłby kłopotliwy :) Poszukaj czegoś w przystępnej cenie w internetowym sklepie wasserman.pl - mają tam całkiem niezły wybór nawigacji do samochodu.

Gość Julitka_:)
Odświeżę temat zbliżają się święta i myślę memu ukochanemu kupić nawigacje :) cena myślę o kwocie 500 zł tyle spokojnie mogę poświęcić ;) Co polecacie?

Gość Nawigacje mam w telefonie
To mi w zupełności wystarczy.Kumpel sobie kupił za 180 zł , też jest fajna.Za 500 zł. to pewnie tablet?

Gość gość
Ja od miesiaca użytkuję coyote. To nawigacja gsm, system informacji o fotoradarach oraz zdarzeniach drogowych. Tu jest specyfikacja - http://www.secar.pl/. Warto trochę więcej zainwestować i mieć coś naprawdę fajnego.

Gość lucas33
Ciekawie wygląda oferta od GPS Polska (gps-polska.pl). Firmę znam od lat, kupowałem u nich pierwsze urządzenia nawigacyjne już jakieś 5 lat temu, także mogę potwierdzić ich rzetelność, kompetentne podejście i to, że nie sprzedają dziadostwa ;P Wszelkie homologacje, dostęp online – wszystko tutaj jest dopięte jak należy ;-)

Gość gość
Porównywalną jakościowo i pod względem użytkowym z tomtom i mio można kupić na allinside.pl. Wyjdzie taniej, wystarczy tylko wgrać polskie mapy. Mam taką i sprawuje się świetne. Jeżdżę dużo na enduro w terenie i tam też świetnie się spisuje.

Gość gość
Ja mam nawigacje z http://www.azstudio.com.pl/, musze przyznac ze swietnie mi się sprawdza jest bardzo funkcjonalna i wygodna w użyciu

Gość kamposia
Moim zdaniem Mio raczej nie, chyba dalej TomTomy są najsolidniejsze. Możesz nawet kupić coś używanego - wtedy będzie kosztowało grosze. Nawet jeśli będzie bez polskiego języka to przecież można to w taki sposób ominąć - http://www.menupolskie.pl/ I nadal cały zestaw masz za śmieszne grosze.