Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Niepewna...

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Niepewna...

Witam, mój problem jest taki, że mam bardzo nieregularne cykle, 20-35 dni i nie mam jak obliczyć dni płodnych. Nie używamy antykoncepcji, bo jeśli poczniemy dzidziusia będziemy się cieszyć. Kochałam się z chłopakiem 4, 5, 6, i 7. października i nie wiem czy nie wypadły mi wtedy właśnie dni płodne. Od soboty miałam kilka razy dziennie bóle lewego jajnika, ale nie był to ból nie do zniesienia, ani nie występował przy ruchu. Wykluczam zapalenie przydatków, bo wczoraj byłam u ginekologa i niczego nie stwierdziła. No ale w moim przypadku nigdy wcześniej nie miałam takich objawów, a naczytałam się, że może być to oznaka ciąży. Wczoraj wieczorem dostałam okres, ale nie jest on tak obfity jak normalnie, do tego utrzymuje mi się podwyższona temperatura, ok. 37.1 stopnia. Strasznie mi się powiększyły piersi, i były nietypowo wrażliwe, ale dziś już nie bolą. Do tego zaczynam mieć zawroty głowy i lekko mnie mdli, taka jakby gula w gardle. I nie wiem, czy jest możliwość, że jestem w ciąży, czy po prostu przez to, że się naczytałam mnóstwa artykułów, pobudziłam tylko swoją wyobraźnię i mi się wydaje... Bardzo proszę o odpowiedz, bo bardzo się tym przejmuję... Z góry dziękuję. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować