Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka dama tanczy sama

fajna torebka? warta swojej ceny?

Polecane posty

Gość mart ha
nie w moim stylu, mam już futro na butach, przy torebce to dla mnie przesada

Gość ...ot..co...
nie podoba mi sie i nawet jesli kosztowala by 50zl to bym jej nie kupila...

Gość fuj jak mozna
Chodzic z torebka z futrem trupa

to taka alternatywa dla Chanelki, podróbki nie chce, na oryginał mnie nie stać, a ta jest całkiem znośna tylko rozmiarów nie podali mi sei wydaje ze na jesien/zime fajna do skórki

to jest futro z kapska renifera

Gość fuj jak mozna
dlatego ja nigdy nie golę włosów łonowych, bo nie chcę krzywdzić mojej sowy w majtkach

Gość dobrej
jakości widać, a nie taka ze straganu za 15 zł;) Kupuj autorko.

Ty bezduszna wywloko, ta torebka jest okupiona smiercia i cierpieniem zwierzatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidze ludzi takich :o

Gość pytre
Tydzień temu jadłem królika, smakował i wyglądał jak kot. Dlaczego macie z tym problemy?

Gość JoAsia ;)
Autorka to pustak Po 1 gardze ludzmi popierajacymi mordowanie zwierząt dla futer, skór itd. Po 2 jest ohydnie brzydka Po 3 - tyle kasy za badziewną torebkę? Na rynku taka samą za 10zł kupisz jak dobrze poszukasz.

Gość o nie znowu ta nawiedzona
bedzie pieprzyc o zwierzetach 🖐️

nienawidze tak podlych ludzi nienawidze gardze i pluje w durne mordy i ciesze sie ze zdechna, jak mozna zwierzatka tak meczyc na futro pieprzone niepotrzebne nikomu?

Gość JoAsia ;)
Co innego jeść co innego zabijać by sobie ponosić i dla szpanu. Ja widzę różnice, choć inni nie muszą

morrigan ogarnij sie, kazdy podejmuje decyzje zgodne z wlasnym sumieniem, tak sie sklada ze sama mam króliczka w domu, i kocham zwierzaki, jednak nie uważam, ze zakup tego produktu wpłynie znacząco na ocalenie całego stadka, albo nakłoni caly swiat to przejścia do greenpeace, zupelnie jak z wyborami, co z tego ze poszłam i zagłosowałam na najlepsza partie jak wygrala i tak inna, ustawiona? nie bulweruj sie tylko idz naparz melisy, ciekawa jestem czy w twoijej garderobie nie ma żadnego paska skorzanego, torebki skórzanej, nie nosisz skóry, ani rękawiczek. ciekawa jestem czy nie pożreasz mięsa z króliczków, krówek,świnek, kaczuszek, czy nie pałaszujesz galaretek z żelatyny wieprzowej nawet o tym nie wiedząc, czy przekazujesz 1% podatku na zwierzęta i nie znęcasz sie nad wlasnymi nawet jesli to jest przetrzymywanie w domu z racji braku czasu. wiec droga dziewczynko przeanalizuj swoje zachowania zamiast rzucać mięsem, bo nie mamy na świecie świętoszków i na pewno ty tez do nich nie należysz, złapałaś się popularnego tematu futra, nie wiedząc zupełnie jak te zwierzątka sa traktowane bo nie wiesz gdzie ta firma zaopatrza sie w futra.

ja rowniez widze roznice. naturalne futra sa nam zbedne jest wiele sztucznych i innych materialow ale te puste scierwiatka tego nie zrozumieja ale kiedys slono za to zaplaca 🖐️

Gość regreg
No przecież reszta trafia do restauracji itp. Nic się na pewno nie marnuje. :classic_cool:

GDYBY NIKT NIE KUPOWAL FUTER TO PRODUKCJA BY USTALA, ZOBACZ FILMIK. CO INNEGO SWINIE ZABIJANE HUMANITARNE ZE SPRAWDZONEJ HODOWLI NA MIESO I SKORO Z NICH A CO INNEGO ODZERANE ZYWCEM FUTRZAKI, JAKZE PIEKNE. JAK TAK MOZNA :(

a poza tym - własne zdadnie jest jak dupa - każdy ma swoją, więc droga rewolucjonistko zlokalizuj lepiej położenie własnych czterech liter, bo w tym temacie przychodząc tu tylko nasmrodziłaś. nie widze róznicy miedzy jedzeniem mięsa a kupowaniem futrzanych rzeczy czy skórzanych, uwazam ze jedzenie miesa jest bardziej okrutne, gdyz zabija sie dla mięsa , a reszte - skóry, futra dopiero sie daje do obróbki, więc powodem zabójstwa jest często spaczone podniebienie zatrutych chemią smakoszy którym glutaminian sodu i aspartam dawno wyżarł mózg łącznie z kubkami smakowymi. smacznego

Ludzie od zawsze nosili futra, więc jedyne co możemy zrobić to wybierać firmy, które lepiej traktują te zwierzęta.

Eeeeeeeee tam, torebka beznadziejna. Nic nie ma w niej ladnego. A ja szukam kurtki i butow na ta zime i chyba zaraz zwriuje . Nic mi sie juz nie podoba. A torebka absolutnie nie warta ceny.

Gość alice p.
a od produkcji sztucznego futra zatruwa się woda i ginie plankton, który z punktu widzenia równowagi biologicznej Ziemi jest dużo ważniejszy niż jakieś króliki w klatkach. poza tym to cholera wie, co jest w takim sztucznym futrze. Torebka ładna :)

na mieso zabija sie humanitarnie, a z futra ODZIERA sie zwierze zywcem. widze ze boisz sie obejrzec film ktory wrzucilam? no rtak, w koncu lepiej udawac glupka.