Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka dama tanczy sama

fajna torebka? warta swojej ceny?

Polecane posty

http://bit.ly/9sS4Nu tak traktguja zwierzeta, nigdy inaczej. zdzieraja futro na zywca, bol niewyobrazalny na sama mysl ciekna mi lzy bo kocham zwierzaki. jestescie wszystkie podle i zapatrzone w siebie, ale tez kiedys zejdziecie z tego swiata, zycze pokory mam nadzieje ze kiedys zrozumiecie ze nie jestescie pepkiem swiata 🖐️

Ja raz ogladnelam ten film do konca i nei zrobie tego nigdy wiecej!!! Ryczalam jak bobr i nie moglam do siebie bardzo dlugo dojsc. .

rozumiesz, ze te torebki już wyprodukowano? Co innego jakby sobie zrobiła na zamówienie. To by było okrutne. A te sklepowe tak, czy inaczej trzeba sprzedać. A jeśli nie zejdą to króliczek nie odżyje i futerka nie odzyska

Gość udsud
Okropna, ma wszystko co mi sie nie podoba czyli futerko i lancuch zamiast paska. Wyglada jak wypaproszony krolik powieszony na lancuchu.

widziałam takie filmiki, widziałam jak traktuja kurczaki ktore wedruja do kfc...podejrzewam ze w mc donaldzie to samo daja, nie uwazam by zabijanie dla miesa bylo humanitarne, chociazby pokazuja to psy zabijane w chinach - takie samo okrucieństwo i kurczaki dla kfc. urocze świnki tez sa podobnie traktowane, slyszałam wielokrotnie ze konie rowniez sa zabijane w bestialski sposób, w zyciu liczy sie pieniadz nie etyka, wiec nie wiem kto tu jest hipokrytką, jedyne czym sie roznimy to to ze ja jestem świadoma tego a ty jeszcze nie.

CO Z TEGO ZE JEST JUZ WYPRODUKOWANA??? POMYSL IDIOTKO, ZE JAK TE WYPRODUKOWANE JUZ SIE SPRZEDADZA TO ZROBIA NASTEPNE BY DALEJ ZAROBIC, PROSTE. TO NAKRACANIE BESTIALSKIEGO BIZNESU. IDIOTKO BEZ SERCA, TAKA MADRA JESTES?? WSZEDZIE SIE WYMADRZASZ A JESTES PUSTAKIEM BEZ SERCA I SMIECIEM DLA MNIE

tyle ze ja jestem wegetarianka, ale moja rodzina je mieso ze sprawdzonej hodowli., to rozumiem, bo czlowiek jest drapieznikiem. naleze do grupy, wiem ze istnieja hodowle ktore zabiaja szybko i bezbolesnie swinie. to znaczna roznica.

Gość dj82
Obejrzałam ten film do połowy dalej się nie da. Tacy ludzie nie powinni mieć prawa bytu. Tego nie da się opisać.

Myślisz, że jednostka coś zmieni? Futra zawsze będą trafiały do pewnej grupy odbiorców. Tak jest od lat i tego nie zmienisz. A jeszcze bardziej wkurwiają mnie ludzie przejmujący się jakimś królikiem i tym by umierało z szacunkiem i godnością skoro Ty tego okazać nie potrafisz w stosunku do drugiego człowieka. :O

morrigan, sposób twojego wysławiania przyprawia mnie o ból głowy, jesli nie potrafisz pobudzić szarych komórek by znalazły jakies ogólnie przyjęte społecznie kulturalne słowa by wyrazić co myslisz to lepiej zamilcz, przynajmniej nie wydasz na siebie wyroku, głupiej i wulgarnej. poziom dyskusji dzieki tobie osiągnął dno i wodorosty - spadam stąd bo nie mam zamiaru marnować swojego czasu na bezmózgie dziecie które w głowie ma tylko ususzonego fistaszka. dorośnij i zacznij używać tego baloniku wypełnionego helem który masz miedzy uszami. ps. greanpeace.com - to jest stronka na takie żale, ale domniemam, że nawet nie kiwniesz palcem by komuś pomóc i przekazać pieniadze/jedzenie na schronisko, a wrzeszczeć i charczeć bez sensu potrafi i stary kulawy pies. pytanie tylko po co ? ciao

Gość dj82
Morrigan skąd w Tobie tyle agresji do drugiego człowieka?

od jednostki sie zaczyna, od czegos trzeba dlatego rozsylam petycje itd kazda osoba sie liczy by wreszcie cos zmienic. ale wy wszystkie jestescie takie same, torebka taka, torebka inna. po co sie przejmowac zwierzakiem... wyzsze wartosci sa wam obce, ale do czas, do czasu 🖐️

skad? nie moge zniesc cierpienia tych odzieranych z futerek zwierzat, mam wiele zwierzat w domu, pracowalam jako wolontariusz w schronisku kocham je, wiem ze czuja tak samo i naprawde nie moge tego zniesc, ich bolu niewyobrazalnego i bezsensownego. bo jest dosc ubran i dodatkow bez ich cierpienia.

Gość dj82
Agresją nic nie zdziałasz. Ale twoje założenia popieram.

ale ja nie moge zniesc ich proznosci ze dla wygladu napedzaja proceder katowania zwierzat. nie potrafie bez emocji do tego podejsc. po powyzszym filmiku dlugi czas snilam koszmary, wciaz mam w glowie ten obraz, teraz tez rycze nie moge zniesc tych futer i tych bezmyslnych kobiet kupujacych to. kocham Ingrid zalozycielke PETY i bede walczyc jak ona.

Gość pinezzzzzka
Popieram Morrigan, a torebka i tak okropna 🖐️

Gość prawie jak modelka
Nox jesteś wrażliwą kobietką, ale jak widzisz to jak walka z wiatrakami. Niektórzy po prostu nie są w stanie dostrzec coś więcej niż czubek własnego nosa. Popieram Cię 🌼

Gość takaaajednaa
Tu nawet nie chodzi o tego krolika, ta torebka jest po prostu brzydka i tyle. A jesli chodzi o zwierzeta to jest mi ich bardziej zal niz ludzi, bo one nie potrafia sie same bronic, a ludzie sa zdolni do wszystkiego.

Gość prawie jak modelka
:)

Obejrzałam 44 s. tego filmiku...tyle mi wystarczyło.Nigdy nie kupowałam niczego ze skóry lub futra naturalnego.W tym roku się zastanawiałam,ale właśnie w tej chwili zrezygnowałam.To co obejrzałam to jest jakaś masakra.Wystarczyło parę sekund żebym ryczała jak głupia...:(

Gość defdetre
ohydne futerka.....nienawidze wszystkiego co ma futerko

Gość efgrrrr
nom mocny filmik az sie odechciewa, ja bym takiej torebki nie kupila :(

polecam teraz wizytęw wittchenie.... jak zapłacisz kartą mbanku masz 20% zniżki na zdaje się cały asortyment :P :P :P promocja startuje od jutra :classic_cool: 🖐️ HERE I COME !!!!