Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogatkaaaa

Zdjecia bylej w szufladzie mojego faceta

Polecane posty

Gość rogatkaaaa

Znalazlam kilka zdjec eks mojego chlopaka :( Na jednych jest sama, na innych sa razem. Dlaczego wciaz je trzyma? Nie wiem, co o tym myslec, moze on nadal ja kocha? Jak uwazacie, czy jesli facet nadal ma fotki swojej eks, to nie moze o niej zapomniec??

Gość kremowkaaa
nie, ja mam pełno zdjęć swoich ex w szyfladzie. Zwykły sentyment, ale nic do nich nei czuje

Gość ja bym była
troszkę o to zazdrosna.

Gość rogatkaaaa
kremowka, a jestes teraz z kims? no ja tez jestem zazdrosna

Gość Kakaka...
A poza tym zdjęciami daje jakieś oznaki myślenia o byłej?

Gość rogatkaaaa
Kakaa - raczej nie, ale kto wie? Moze sie dobrze maskuje :(

Gość Kakaka...
A może nie, nie zadręczaj się tym. Jeśli mu ufasz to zapytaj go o to. Po reakcji będziesz wiedzieć o co chodzi.

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
Ja swego czasu tez znalazlam zdjecia jego i ex i to jeszcze w albumie mial wlozone, na samym koncu:o Kazalam mu je wyrzucic, bo wczesniej mnie o to samo prosil. Podarl je przy mnie. Zapytalam sie czy jeszcze jakies ma. Powiedzial ze nie. Kiedys bylam u niego sama. On akurat gdzies pojechal i zajrzalam do szuflady. A tam co? Koperta, a w niej zdjecia jego z jakimis babami i tez foty samych bab (dodam, ze on umawial sie glownie przez net z roznymi, nawet mezatkami). Poczulam sie oszukana, ale nic mu nie powiedzialam. Zabralam te zdjecia. Pomyslalam wtedy ze jak cos nie wypali to bede miala powod na rozladowanie zlosci i ujawnienie tych zdjec mezom tych kobiet;)

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
No i oczywiscie nie mogl mnie oskarzyc o zabranie tych zdjec, bo przeciez powiedzial ze ich nie ma :D Nawet nie wiem czy zwrocil na to uwage ze gdzies zniknely;)

Gość rogatkaaaa
kakaka - nie bede mu mowic, ze zajrzalam do szuflady... glupio mi. aaaaaaaaaaaqw - a on wie, ze podwedzilas te fotki? ;)

Gość jamajamajka
Mój ma na kompie zdjecia swojej bylej, ja mam na kompie zdjecia mojego eksa... To sa pamiatki, badz co badz byli to kiedys bardzo bliscy nam ludzie, nawet jesli nie laczy nas juz milosc, to sentyment pozostaje

Gość rogatkaaaa
aaaaaaqq - o, juz przeczytalam ;)

Gość rogatkaaaa
jamajka - no tak, ale w jefo przypadku, on mial je schowane w szufladzie, nie na kompie, wiec moze rzeczywiscie cos ukrywa.

Gość jamajamajka
A porzadek mial w tej szufladzie? Bo jesli balagan wskazujacy na brak porzadkow od kilku lat (nagminne u facetow), to najpewniej nawet o tych zdjeciach nie pamietal ;)

Gość rogatkaaaa
porzadek nie, raczej balagan, ale oprocz tych zdjec bylo tam tylko kilka innych rzeczy, wiec dlatego je zauwazylam.

Gość ja tez mam zdjecia z exem
Bylismy razem 6 lat i nie mam zamiaru ich wyrzucac, to spora czesc mojego zycia i nie bede udawac ze tego nie bylo bo w koncu bylismy szczesliwi... A tak wogole to jesli nawet wyrzucilabym wspolne zdjecia to patrzac na te na ktorych jestem sama przypomina mi sie wszystko...

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
Mial porzadek, a zdjecia na samym dnie, chyba celowo tam polozone;)

Gość rogatkaaaa
ja tez mam zdjecia - to rozumiem, ale jak wytlumaczyc sobie, te kilka "zostawionych" zdjec, min. tych na ktorych ona jest sama??

Gość rogatkaaaa
aaaaaaaqq - moze i celowo, haha, moze chcial, zebym znalazla i zobaczyla jaka pieknosc mial przede mna ;)

Gość rogatkaaaa
jego eks jest szczupla a ja mam nadwage to pewnie zerka na tamta tak mi przykro

Gość rogatkaaaa
dziekuje podszywowi :D

Gość rogatkaaaa
przynajmniej sie rozesmialam, thanks :)

Gość no chiba
to nic strasznego miec zdjecia bylych wazne z kim jest teraz nie ???

Gość rogatkaaaa
o tak, ale po cholere nadal je trzyma w ukryciu?

Gość rogatkaaaa
dziewczny, napiszcie, czy kiedys bylyscie w podobnej sytuacji i czy moje obawy, ze on o niej wciaz mysli sa sluszne???

Gość rogatkaaaa
Kwiatek19 - a wiesz na pewno? czy tak Ci powiedzial? ;)

wiem na 100%, jesteśmy razem 3 lata, pomieszkujemy razem. ;) wiesz co pamiętam że daaawno temu znalazłam zdjęcia z jakiejś wycieczki (większe grono) i patrze a tam mój P. ze swoją ówczesną byłą jego reakcja "oooo nawet nie wiedziałem że to mam, kasuje". sama mówiłam żeby np usunął tylko ją a pamiątkowe chociaz zostawił z wycieczki ale on usunął cały folder mówiąc że nie chce z nią pamiątek bo ma mnie. W sumie w szafkach częściej ja mu sprzątam niż on sam to raczej nic tam nie chowa ale kto tam wie, może jakąś tajną skrytke posiada :P

możecie mi zrobić najazd, ale ja niestety jestem zazdrosna i wiem, że bym się wkurzyła o zdjęcia byłej w szafce. A już na pewno byłoby mi przykro...

Gość rogatkaaaa
Kwiatek19, no to fajnie masz :) Mi moj np. kiedys powiedzial, ze wyrzucil wszystkie fotki, a jednak pare sobie zostawil :p