Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogatkaaaa

Zdjecia bylej w szufladzie mojego faceta

Polecane posty

Gość rogatkaaaa
no i tez oczywiscie jestem zla, bo klamal :(

Gość może to dziwne...
A ja mam w jednej szufladzie album ze wszystkimi mężczyznami, którzy byli dla mnie ważni. Są to wspomnienia, których nie chcę wymazywać, mimo, że do jednych został mi jakiś sentyment, a z innymi wiem, że nigdy więcej bym nie chciała być. Jeżeli jakiś mój facet kazałby mi je wyrzucić, nie zgodziłabym się i uznałabym to za ingerencję w moją prywatność... ale dopóki nie pytają, nie mówię im o tym. Inna sprawa, że może nie powinien Cię okłamywać, ale zastanów się, czy nie jesteś przesadnie zazdrosna. Ja bym chciała być z kimś, kto mi ufa i jeżeli powiem mu, że to on jest dla mnie teraz najważniejszy, to nie będzie robił scen zazdrości.

Gość rogatkaaaa
moze to dziwe - moze masz racje... moze przesadzam... ale naprawde jest mi przykro. Wiem, ze to przeszlosc i nie powinnam sie martwic, ale... co jesli on o niej wciaz mysli?

ja rozumiem, że to sentyment, wspomnienia.. sama znalazłam właśnie na kompie właśnie fotki z moim byłym. (nie wiedziałam że je mam) I mimo, że nic dla mnie nie znaczą to jakoś na tą chwile ich nie skasowałam. Dla mnie dziwny jest fakt że Cię okłamał. Bo skoro to nie istotne co było to przecież nie powinien bac się przyznac, a z drugiej strony może bał się Twojej reakcji...

Gość rogatkaaaa
Kwiatek19 - hehhh, porabane to wszystko... to ona z nim zerwala, bo poznala kogos innego... moze sie jeszcze z niej nie wyleczyl :(

Gość może to dziwne...
Ja myślę, że jeżeli byłaś wcześniej zazdrosna, to właśnie mógł bać się Twojej reakcji.. To naprawdę nie musi nic znaczyć, ale może są inne sposoby, żebyś się upewniła? Czy daje Ci jakiekolwiek powody, żebyś myślała, że nie jesteś najważniejsza?

Gość rogatkaaaa
moze to dziwne - no tak, ja naleze do tych zazdrosnych, to fakt ;) No niby nie daje mi powodow, zebym myslala, ze nie jestem najwazniejsza, ale zasial tymi zdjeciami jakies ziarno niepokoju...

Gość ja też kiedyś takie zdjęcia
znalazłam. Wzięłam markera i dorysowałam lasce obwisłe cyce do kolan i wielkiego chuja na czole :classic_cool: btw - najzabawniejsze w tym wszystkim to to, że to nie jest prowo :D :D A uchodzę za rozsądną, grzeczną i poukładaną dziewczynę :D :D

Gość rogatkaaaa
ja tez kiedys takie... - omg, tym tektem mnie normalnie rozwalilas! :D :D :D Jestes the best!!!! Mina Twojego faceta musiala byc bezcenna!!!!

Gość rogatkaaaa
kurde, to super pomysl!! Ja chyba dorysuje tamtej wasy pod nosem albo wielkiego gila!!! :D

Gość PoCoToMiByło
może mysli może nie... ale coś jest w tym.. bo po co je trzyma.... powiem tak myslę że myśli....może nie kocha...ale sentyment się go trzyma.. :)

Sam fakt ze nadal ma zdjecia bylej, o niczym nie swiadczy. Rozumiem, ze dziwnie sie z tym czujesz, bo wiekszosc osob czuje sie nieswojo po takim znalezisku, ale to jest naturalne, tak samo jak naturalne jes to, ze ludzie nie koniecznie po zakonczonym zwiazku pala zdjecia swoich eks partnerow. Tak ze, jezeli on w zaden inny sposob nie daje ci powodow, zeby myslec, ze cos go laczy z byla, to zapomnij o tym. Zreszta, to, ze ktos nie ma zadnych zdjec eks, tez nie jest gwarancja ze tamta osoba jest mu obojatna. Jedno z drugim niewiele ma wspolnego.

Gość rogatkaaaa
dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) Przy najblizszej okazji wybadam dokladniej sprawe ;)

A ja bym się wkurwiła strasznie jakby mi ktoś po moich zdjęciach bazgrolił.Facet ma prawo do trzymania fotek kogo chce nawet gołego Jacykowa. Ty miałaś kogoś-on miał inne dziewczyny-nie masz prawa mu narzucać czegoś i wykreślenia ze swojego życia kogoś kto był w swoim czasie waąną osobą. Mój facet ma zdjęcia swoich byłym w albumie-ja tak samo.Teraz jesteśmy ze sobą ale nie mam zamiaru przez zazdrość pozbywać się wspomnień ani zmuszać do tego mojego faceta.Teraz jestem JA a w moim życiu ON.

Gość rogatkaaaa
Dirty Girl, piszesz TERAZ jestesmy ze soba, tzn.. myslisz, ze to tylko taki przejsciowy zwiazek? Moze dlatego Ci to nie przeszkadza?

Jesteśmy razem teraz w sensie,że byli to byli.Temat zamknięty-jednak ktoś wcześniej był i były to osoby dla nas ważne.Mam mnóstwo pięknych wspomnień z byłymi,mój facet też więc po co mam wyrzucać fotki,na których ja też jestem albo na których mój facet jest?Ja myślę,że to kwestia dojrzałości.Związek przejściowy przez 11 lat?Hmmm to coś długo przechodzi :P:P

Gość jak lepiej?
wbaczcie ze ja nie na temat (choć musze napisać, że akcja z markerami ubawiła mnie niesamowicie :D) chcę napisac smsa, ale mam głupią wątpliwość :P 'zmarzłeś' czy 'zmarznąłeś'? obie formy są poprawne- ja wybrałabym 'zmarznąłeś', ale na kafe mnie wyśmiano... i teraz już sama nie wiem :P podpowiedzcie coś :D

nie ma co tu zaraz myslec o najgorszm, tak jak juz inni pisali to sa pamiatki, spedzili wkoncu troche czasu razem. Moj facet ma np pelno zdjec na kompie i ost. robil porzadek i chcial wykasowac jakies ze swoja ex a ja mu mowie, ze po co mu to, ze to sa wspomnienia, byli np. razem w indonezji i juz nie chodzi o nia ale o fakt ze tam byl...ja bym tak nie reagowala stresowo..no chyba ze sa jeszcze inne sygnaly

Gość rogatkaaaa
Dirty Girl, sorry, zwracam honor :) Myslalam, ze jestescie ze soba krotko... Ale z drugiej strony, zdjecie na ktorym ex siedzi na fotelu w jakiejs pizamce, to dopiero musi byc wspomnienie :D wiec nie dziw sie, ze jestem troche wkur...ona ;)

Gość rogatkaaaa
jak lepiej - ZMARZLES Salchicha - w moim przypadku nie sa to zdjecia z Indonezji ;) chcialbym, zeby tak bylo!

Gość empress83
Jeżel on prosił o usunięcie przez ciebie wszystkich zdjęć to powinien zrobić to samo. Po prostu połóż mu te zdjecia na stole i powiedz że zapomniał o tych. zachowaj się tak jakby się nic nie stało, tak jakby zapomniał odłożyć coś na swoje miejsce. I tyle....zobaczysz reakcję.

Gość jak lepiej?
dzięki dziewczyny :-)

Gość rogatkaaaa
empress83 - wlasciwie to on nie prosil mnie o usuniecie zdjec, ja jego tez nie, ale z tego co pamietam, to mowil mi na poczatku znajomosci, ze pozbyl sie zdjec z eks.