Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frau und mann

ślub z niemcem

Polecane posty

"Ich nehme an, dass du und schon bestimmt dein Mann sprecht Deutsch. Du kannst die Versicherung, wo dein Mann versichert ist, anrufen und nachfragen." - łooo matko, a to to w jakim jezyku napisane ??????? :D Autorko po ślubie mąż musi zglosić tam gdzie jest ubezpieczony, że ma żonę i dopisać pod siebie :)

Gość takaaajednaa
Fajnie na babskim forum, bo w realu pewnie boisz sie nawet slowa powiedziec do dziewczyn i ze strachu uciekasz, a tu udajesz wielkiego chojraka.

Gość .kossiarz umysłów
takajedna oczywiście ,ze tak jesteś wyśmienitym psychologiem :-D

Gość johhhanka9
Ja mam w rodzinie taki przykład małżeństwa i dla mnie jest to samo co w naszej tradycji. Nie wiem skąd w ogóle takie pytania i obawy o małżeństwa z cudzoziemcami. Zaglądałam na mydwoje i tam właśnie macie rację, można spotkać bardzo wiele ofert obcokrajowców, więc oznacza to tez tyle że takie pary się wiążą i kilometry nie robią różnicy.

Gość kkklewka
Ja również uważam że tam gdzie jest miłość nie ma znaczenia czy jest to obcokrajowiec czy nie. A dobry serwis randkowy, na którym sa poważni ludzie, specjalne kryterium doboru to na 100% większa szansa na naprawde dobry związek.