Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dwa pytanie

Po śmierci nie ma nic ? Po śmierci jest inne życie? - Jak byście chcieli?

Polecane posty

Gość ślinie rozwinęta intuicja
Matko ile czytania... Póżńo się robi a ja czytam i czytam Pamiętamże jak byłam dzieckiem babcia mi opowiadała o czyścu i ja się modliłam wtedy za te dusze ale potem jak juz urosłam to zapomniałam o wszystkim tylko tvn i kuba wojewódzki ciekawe gdzie on trafi? Kurcze no i w co tu wierzyć,faktycznie trzeba będzie zrobic taki eksperyment w dzień zaduszny i zobaczyć czy to działa,jakiś ból kolan albo ból czegos co normalnie nigdy nas nie bolało. O ja nigdy nie wymiotuje-nie mam skłonności nawet po alkoholu ,musiałabym kilka litrow wypić żeby sie porzygać może o jakieś wymioty poprosze w intencji to będzie dziwne jak zwymiotuje tak bez powodu....

jestem tolerancyjny, mowie poprostu co mysle i ubolewam nad ciemnogrodem bo jak mozna w cos wierzyc na co nie ma najmniejszego dowodu nawet jednego to tak jak wierzyc ze planeta stoii na 300 niewidzialnych sloniach ktore ja podpieraja czy wierzac to i gloszac powiesz ze jestem stukniety czy przytakniesz i powiesz ze to bardzo mozliwe ? kazdy ma mozg ale widze ze nie kazdy umie z niego korzystac... :D co do poczucia humoru mam szeroki asortyment wystarczy popatrzyc na inne topiki :) jestem i oceniam masz prawo do tego samego nie musze byc bogiem zeby wiedziec ze zadnych niebios bram nie ma :D

No co ty ? Przecież wierzy sie wyłącznie w cos na co dowodów nie ma. No pomyśl logicznie jak można wierzyć w coś co jest i na co są dowody ha ha ha ha ha! Przecież to wbrew logice!

Gość hgtyhjyjuyjuyhjtyh
a co mnie to interesuje?

napisalem nawet najmniejszego dowodu, mozna wiezyc ze na innej planecie jest zycie bo sa na to jakies poszlaki wyliczenia itp wiec sa jakies na to dowody wiec czy w takim razie to juz nie jest wiara ? HA Ha Ha nie ogarnieta...

no poszlaki to jest właśnie to co czujesz. Właśnie napisałam o rzyganiu jeśli poczytasz to dllllugiiieeee czytadło http://www.taw1.republika.pl/horak.html to będziesz wiedział że próbuje sobie wyrobic poszlaki jak to nazywasz do tego by uwierzyć w coś co nigdy zbadane nie zostanie ale poszlaki to już bardzo wiele. Wiara raczej z tego co wiem opiera się wyłącznie na zaufaniu,nic poza tym.

"no poszlaki to jest właśnie to co czujesz." - hahaha to raczej sa odczucia mylisz pojecia i bredzisz jak nawiedzona... a ja odczowam ze nie jestes zbyt inteligentna ;)

Gość fizyke kwantowe
ja wierzę, że po śmierci jest inne życie

A ja odczuwam że jesteś nawiedzony,agresywny i łapiesz mnie za słówka. Osobiście cie nie znam jestes mi obojętny i po tym jak się mnie czepiasz nie mam ochoty prowadzic z tobą rozmowy. Jeśli o inteligencję chodzi to mam wrażenie że gadałam z gimnazjalista lub kogoś kto zatrzymał sie intelektualnie na poziomie gimnazjalisty.

No a jeśli chodzi o blędy ortograficzne to może nawet druga klasa podstawówki?

Gość miajajakaco
LordKoks zachowujesz się jak mała dziewczynka która patrzy na robaczka i woła że lubi takie małe zwierzatka a za trzy sekundy zdeptuje robaczka i patrzy jak się rozmazał po podłodze i jeszcze raz drugą nogą i znów patrzy jaki efekt tym razem.

hahaha i to wytyka mi ta ktora do konca nie wie co to jest wiara czy poszlaka i daje sie manipulowac to ta ktora uwaza ze poszlaki sie wyrabia by w cos uwierzyc :D a za co mam lapac ? bredzisz glupoty to ci je wytykam, tyle... ty za to intelektualnie zatrzymalas sie w sredniowieczu :D cool story sis...

Nie nic nie zrozumiałeś. To cud że w ogóle znasz literki. Ale czytanie ze zrozumieniem to twoja bardzo słaba strona.

Gość miajajakaco
nooooo)))))))))))))))))

cud to jest ze w ogole jakos funkcjonujesz w terazniejszym swiecie, patrzac na twoja mentalnosc powinnas pasc gdzies miedzy czarownicami a rycerzami :D i za bardzo cie ponioslo z tym twoim nikiem :D "intelygentna intuicjo" haha

wyrob swoje poszlaki na swoja glupote :D choc nie trzeba tego robic wystarczy poczytac twoje posty... wyrobic to mozna co najwyzej opinie a nie poszlaki jezus czytajac twoje posty wali face palm za face palm a ja wyrobilem sobie OPINIE (nie poszlake :D) ze nie jestes zbyt rozgarnieta kobieta, Sorry :P

Gość mam dwa pytanie
LordKoks to ciekawe zjawisko tak swoją drogą ! Patrzcie jak on walczy,jak sie sili,jak się ściera-kurcze to dowód na to że jednak jest jakies życie po śmierci. Bo jakby nie było to wiara w Boga nie małaby przeciwników,byłaby obojętna niezainteresowanym nią ludziom! Zawsze mnie intrygują ludzie którzy nie wierza a wdają się w dyskusje...

Zawsze mnie intrygują ludzie którzy nie wierza a wdają się w dyskusje... a to ze ktos nie wierzy nie moze dyskutowac na ten temat ? to jakies kolko wzajemnej adoracji ? tak jestem wyslannikiem ciemnosci od szatana bog i niebo istnieje, probuje poprostu zachwiac wasza wiara :D COOL STORY SIS.... :D

Gość do intuicji
strasznie pleciesz. Myla ci się słowa i religie. Co właściwie wyznajesz skoro wierzysz w reinkarnację?

Gość miajajakaco
Wyluzuj tutaj nawet nikt o wierze nie wspomniał. Tak czytam wpisy i nie widzę tu wiernych.

Gość do intuicji
Może to nie jest odpowiednie miejsce żeby składać uroczyste wyznanie wiary.

Ja to pisałam hipotetycznie,nie ma to nic wspólnego z żadnymi moimi przekonaniami.

spoko jak sama intuicja rzekla, pisala juz o rzyganiu oraz dala linka by pokazac ze wyrabia sobie poszlaki :D przeciez wszystko jasne... " Właśnie napisałam o rzyganiu jeśli poczytasz to dllllugiiieeee czytadło http://www.taw1.republika.pl/horak.html to będziesz wiedział że próbuje sobie wyrobic poszlaki"

Masakra Ile masz lat?

I odpowiednio mało by to olać. Świetnie się bawiłam ide spać. Ps jest mi obojętne w co ty wierzysz ale nie rozumiem dlaczego tobie nie jest obojętne w co wierzą inni.

ja rowniez sie usmialem na dobry sen, jest mi obojetne w co wieza inni, pisze jakie ja mam na ten temat zdanie i co mysle a jak zauwazylas nie tylko ja wytknalem ci ze mylisz pojecia i pleciesz :) nie zabraniam ci wiezyc, wiez w co chcesz, nie probuje cie nawrocic jak kosciol katolicki czy jehowi, a ja w co wieze ? w to co oczywiste w zycie i smierc... mimo wszystko dobranoc ;)