Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczólka Maja80

Fajne zabawki w sieci

Polecane posty

Gość Pszczólka Maja80

Znacie jakieś fajne sprawdzone sklepy w siecie? Jestem z małego miasta i pod tym względem jest dramat. Chodzi mi o jakieś fajne drewniane zabawki, może klocki lub coś plastycznego, sama nie wiem co. Mój mały lubi wycinać, kleić, budować.. Pewnie był już milion takich wątków, ale informacje szybko się deaktualizują..

Gość Pracująca Mama
Sklepów nie znam, ale syn dostał w prezencie fajna zabawkę firmy Plan Toys-Balansujący kaktus. Super!

Gość reklama CALZEDONIA
moze tak napiszecie wiek dziecka?

wiosenna:) ale przesada, ze drogo? wiem,ze droga ale maja tam tak cudne niektore rzeczy ze juz kilka razy wybulilam niezla kase bo nie mogalm sie oprzec:D

No ze drogo a ten królik taki wątpliwej urody ;) No niektóre rzeczy fajne ale na prawdę ceny porażaja. Moi mlodzi mają sporo zabawek drewnianych- ukladanek, łamigłówek itd. Miedzy innymi takich klaunów co im się dobiera glowy do ubrania i kosztowalo to jakieś 12 zl w auchanie. Podobnie jak drewniane domino (7 zł) czy drewniane puzzle (wszystko za 4 zł- 4 zł) albo taka drewniana królewna z magnesami i jej się rpzyczepia drewniane suknie, rękawiczki i akcesoria- za to coś 27 zł dałam. Uwazam, ze te zabawki są po prostu wycenione wyżej niż jest ich wartość. To taki sklep dla ludzi "moje dziecko musi miec wszystko naj więc zaplące każda cene" bo tak na prawde to wszystkie te rozwiązania można znaleźć dużo dużo taniej, a jakość wcale nie ejst zła (moi mają te klauny już 3 lata - Mania je dostala na mikolajki jak miala 1,5 roku- i na prawde procz tego ze kilka zgubili to nic temu nie dolega.) Bączki też byly w auchanie po 4-5 zł. Z tym ze w kolorowe paseczki, ale to chyba nie robi większej różnicy, prawda? Bębenek, cymbałki... to wszystko można kupić kilka- kilkanaście razy taniej. Tylko ze nie będzie miało takiego designu i tylko tym się różni, tak na prawdę.

ale to tak nie na temat trochę bylo ;) Bo tak mi się jakoś nasunęlo jak zobaczylam króliczka :D Ludzie wydają dużooo pieniedzy za zabawki ktore wyglądają jak zrobione na lekcji ZPT ;) Nie wiem czemu taka moda jest. A co do sprawdzonych sklepów to ja kupowalam w merlin.pl Ceny mają w miarę przyjazne i można nie raz coś fajnego natrafić np to: http://merlin.pl/Mis-w-pudelku-puzzle_Eichhorn/browse/product/206,665417.html ;)

Gość Mary Luu
Hej, ja ostatnio trafiłam na super stronkę z zabawkami zeberek.pl. Kupiłam tam drewniana kase sklepową dla mojej córci. Musze przyznać że jest super , dobrze wykonana, można wypisywać paragony , ma dzwoneczek przy wydawania reszty i korbkę do krecenia z cenami. Córcia oszalała na jej punkcie i teraz codziennie bawimy się w sklep:))) Pozdrawiam wszystkie Mamy

Gość wredna małpa27
Jaśminowa_ super ta fabryka .śliczne rzeczy mają .już mam kilka upatrzonych .faktycznie niektóre dość drogie.ale wyjątkowe :)

Gość Pracująca Mama
Byłam na tych sklepach. W sumie wszędzie sa fajne zabawki, aż dostałam oczopląsu. Na zeberek.pl widziałam fajne zabawki polskiej firmy drewart- suszarka z klamerkami mnie rozczuliła:) No i super fajne- nie miałam pojęcia, że cos takiego jest- są takie chrupki do budowania PlayMais. Chyba zamówię i dla siostrzenicy na urodziny ta suszarkę. Cenowo nie jest tak źle.

Gość mami454
Zawsze popieram wszelkie zabawy edukacyjne. Moja córka uwielbia gry typu "memo" i inne zręcznościowe jak na przykład łowienie ryb magnesowych lb tworzenie dziecięcej biżuterii. Inspiracji przeważnie szukam na kidek.pl gdzie znajduje fantastyczne pomysły na zabawki i gry z córką

Gość evvvela34
U nas co jest pewne juz przestały sie sprawdzac zabawki interaktywne.Teraz postawilismy zdecydowanie na takie https://cobi.pl/zabawki/moon-dough-pianka/ moim zdaniem sa one o wiele bardziej atrakcyjniejsze dla dzieci.

Gość ebelko
Ja odkąd zajrzałam do sklepu e-inspiracje.pl, to tam kupuję zabawki dla dzieci. Jest przeogromny wybór, więc jest w czym przebierać. Dodatkowo ma fajną wyszukiwarkę, dzięki której znajduje to co chcę.

Gość bywordofmouse
Mam pytanie do wszystkich rodziców (przyszłych również!). Czy poparlibyście sprzedaż lalki barbie, która reprezentuje kobietę po chemioterapii i jest łysa? Trafiłam na ciekawy przypadek: konsumenci zaproponowali producentowi (Mattel), wprowadzenie takiego modelu lalki na rynek, żeby oswajać dzieci i nas samych z chorobą. Firma zlekceważyła ten pomysł, woleli zająć się produkcją Barbie - Prostytutki (to nie żart!). Więcej na ten temat możecie przeczytać tu: http://bywordofmouse.tumblr.com/post/17662618039/beautiful-and-bald-barbie-campaign z góry dziękuję za każdy komentarz!

Gość Aska.291
Fabryka wafelków jest dość droga. Ja kilka dni temu trafiłam do sklepu tree-house, jest tam wiele produktów dostępnych też na fabryce, ale zawsze kilka zł taniej i jest darmowa przesyłka do zamówień. tak dla porównania: http://www.fabrykawafelkow.pl/plecaki-i-torby/2219-poduszka-i-kocyk-podrozny-snoozihedz-trunki-niebieski.html http://tree-house.pl/pl/p/Kocyk-poduszka-Snozihedz/896 To samo a różnica ponad 20zł wliczając przesyłkę

Gość gość
przestań się w każdym możliwym wątku reklamować nachalnie. Zgłaszam do usunięcia.

Gość nosse
Jeśli chodzi o nieco bardziej niekonwencjonalne opcje, to warto zajrzeć na leolandię (http://leolandia.pl/). Są tam modele do składania z tektury. Dla dziecka bezpieczne, bo bez ostrych krawędzi. Po złożeniu wyglądają naprawdę efektownie.