Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errew

czemu nikt już nie gra i nie słucha Disco Polo ?

Polecane posty

Gość Rozczarowana życiem...
Ja też słucham Disco Polo :)

Gość hggfhftghfghfgh
Nie denerwuj mnie nawet, mój brat tego słucha i zawsze wtedy mam ochotę spowodować jakimś sposobem awarie głośników.

Gość Pods yal
Jak to nie? Gra Discostacja a Ja czasem posłucham jak trafię przypadkiem I tancze ;)

Gość A to zupełnie jak ty
Beliar :o

Gość Killerus
Bo to badziew jak ch... Nie wiem jak można słuchać takich tandet! Banda pedałow śpiewających aby się tylko zrymowalo kocham cię szlocham ocham srocham:-| żenua

" Ja też słucham Disco Polo 21:34 [zgłoś do usunięcia] hggfhftghfghfgh Nie denerwuj mnie nawet, mój brat tego słucha i zawsze wtedy mam ochotę spowodować jakimś sposobem awarie głośników." Widać się nie znasz jak inni marudzący tutaj:P.

Na syntezatorach to jest postępowa moze i tak bo lubie syntezatorow brzmienie ale napewno discopolo nie jest postepowa muzyka zatrzymala sie na koncowce lat 80 poczatkow lat 90 i tam zostala, slodkie brzmienia z "spiewem" ciezko to nazwac spiewem nie udacznikow z kipami ktore budza zalosc jak ich plytkie i kiczowate teksty.... prooooszeeee...

Gość manio ciekawski=)
Arowana14 Posłuchałem chociażby tego, co wkleiłaś i :D :D :D :D :D :D :D Koleś robi wrażenie :classic_cool:

Gość oj wcale nie jest tak
Sluchaja i graja. Discopolowy rynek sie preznie rozwija, a kapele korzystaja i wcale sie nie dziwie.

Gość reformacja
Lemingom wmówili że disco polo jest be to jest be. Koniec gadki.

Gość bo to jest gowniana muzyka
prymitywna, oglupiajaca i zwyczajnie kiepsko wykonywana. Ale kase mozna na tym trzepac niezla i o to w tym wszystkim chodzi.

Gość reformacja
bo to jest gowniana muzyka prymitywna, oglupiajaca i zwyczajnie kiepsko wykonywana. Ale kase mozna na tym trzepac niezla i o to w tym wszystkim chodzi. ale argument, przeszedłeś tym samym pasowanie na yntelygenta z wszszych swer

Gość no a co jest dobrego w disco
polo? Domorosli muzykanci, ktorzy ani grac, ani spiewac nie potrafia, teksty na poziomie przedszkolaka, teledyski kiepskiej jakosci i prymitywne (czyli latwo wpadajace w ucho) komputerowe melodyjki. Ale z tego co wiem ani kapele nie narzekaja, ani fani. A o to przeciez chodzi, zeby wszyscy byli zadowoleni:)

Gość iusdsduusdi
Muzyka ma właśnie wpadać w ucho a nie być technicznie wysublimowaną miernotą, Bach wpada w ucho podobnie Mozart jakoś się nikt na to nie złości i nie przeklina. Nie rozumiem co też złego jest w rymach, a co do tekstów to lepiej że naród nie zna angielskiego, muzyka pop śpiewna po angielsku jest tak samo o dupie Maryni a może bardziej.

Gość jacy sluchacze taka muzyka
:P

Gość aha i jeszcze jedno
Ja nikomu disco polo sluchac nie zabraniam, przeciwnie. Ale nie zapominajmy, ze muzyka jest jedna z dziedzin sztuki. Czy zachwycacie sie tak samo obrazkami namalowanymi przez 5-latka (oczywiscie jesli nie jest to Wasze dziecko)? A poziom podobny...

Gość manio ciekawski=)
Uwaga z Mozartem słuszna, ale ich twórczość, jest "wpadająca w ucho", ale nie prymitywna. Bee Gees, też wpada w ucho, jest łatwe i proste, ale oni mieli przyzwoity poziom wykonawczy i pewną oryginalność. Disco Polo jest prymitywne, fatalnie wykonywane i także z tym się zgodzę, że tak jak wiele zachodniego popu. To jest takie nasze krajowe byle co, takie country najniższych lotów, bo takie też jest w USA.