Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pytamtety

dziewczyny znacie tanie ale dobre solarium na ursynowie?

Polecane posty

Gość tak sobie pytamtety

chce wykupic karnet bo biala jestem jak sciana az glupio mi jest,znalazlam jeden 100 zl /100 min ale cos wydaje mi sie ze moga miec slabe lampy,probowalam w galaxy ale tam karnetow nie maja:/ macie jakies godne polecenia?

Gość Laryssa.
ja chodzilam tam przy metrze, jak sie wychodzi w strone sggw - po kilku schodkach sie do niego wchodzi. lampy maja rozne, slabe i mocne, ceny adekwatne. bylam zadowolona. cena nie najgorsza

Gość tak sobie pytamtety
czy to moze byla zlota rybka? bo wlasnie jak opisalas to chyba to samo miejsce

Gość juliapiszedzisiaj79
Skarpetki są nie legalne od następnrgo roku ! Zobacz zdjecia ! :D Warto :) Przeczytaj o co dokładnie chodzi ! :):):):) http://dff9.ulinks.net

Gość Laryssa.
nie wiem jak sie nazywa. Obok rosnie robinia doscyc duża i ladna, na wiosne zawsze lezy pod tym solarium dywan z jej kwiatow :-) wychodzac z metra i idac tym pasazem w strone sggw mija sie to solaarium po lewej stronie. Skonczylam studia w czerwcu i juz w wawie nie mieszkam, ale kiedys tam chodzilam sporo. mama lampy rozne, od normalnych (140 albo 160) po nawe 220 i inne turbo. Oczywiscie, lepiej chodzic na slabe i dlugo, tak jest zdrowiej i opalenizna sie dluzej trzyma