Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaona

Teściowa ma kase a żałuje jej

Polecane posty

doro1903 i standardzik jak ktos nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia to zaczyna czepiac sie interpunkcji ortografii itp. .:D:D:D dla tak "wyksztalconej" osoby jak ty ortografia i interpunkcja powinna byc perfekcyjna ucz sie dziecko ucz bo nauka to potegi klucz ty nawet nie potrafisz sie artykuowc a gdzie reszta eeeeeeehhhhhhh

Gość wnbjgvfvsw
Jezeli nikt nie odopowiada, to może trzebaby było jescze raz przeczytac tę cefałkę co? A przynajmniej redagować ją i list pod konkretne ogłoszenie i nie wysyłac CV w czarną dziurę pod nazwą pracuj.pl , tylko się samemu pofatygowac od firmy, umówić się z prezesem na rozmowę i przyjść z gotowym pomysłem na siebie i na firme, a nie czekac, aż ktoś z łaski swojej sie odezwie i zaprosi księzniczkę. I języków się ucz, bo z językiem zawsze dostaniesz dobrą pracę, ale to zawsze!!! Tylko musisz go biegle umiec, a do tego trzeba się uczyć!!!!!

opiekuje sie dzieckiem w wolne dni, daje wtedy moim rodzicom odpoczac nie moge ich obciazac dzieckiem dzien w dzien . mowie ze rodzice tez potrzebuja odpoczynku a samego 3 latnie nie zostawie w domu.tesciow nie chce mi pomoc w opiece wiec sama znim siedze no ale juz nie wspominam o tesciowej bo znowu powiecei ze mam stosunek roszczeniowy do niej

doro1903 skoro z ta mysla czujesz sie lepiej to niech ci tak bedzie ...tyle tematu co do mojej ortografii temat wymaga innej tresci rozmowy

moja mama nie jest pierwszej mlodosci i nie mzoe siedziec dzien w dzien z 3latkiem----------------------------------a dzecko dopiero uczy sie siadac na nocnik co za patalogia,wiec zamiast trzaskac w klawisze wez sie za dziecko i nie ma co z toba dyskutowac bo sama tracisz watek i juz nie wiesz co piszesz------------------DURNA PROWOKACJA------------------------

jak mam go na oku on sie ladnie bawi a ja szukam ofert pracy na necie i w miedzyczasie rozmawiam na kafe to jaki w tym widzisz porblem jestem na wirtualnych targach pray monster je organizuje rozmawiam z pracodawcami choc nie wielu jest ich online moge ci podeslac linka moze inni tez skorzytsaja http://www.dnipracy.pl/

Gość wnbjgvfvsw
"opiekuje sie dzieckiem w wolne dni, daje wtedy moim rodzicom odpoczac nie moge ich obciazac dzieckiem dzien w dzien . mowie ze rodzice tez potrzebuja odpoczynku a samego 3 latnie nie zostawie w domu.tesciow nie chce mi pomoc w opiece wiec sama znim siedze no ale juz nie wspominam o tesciowej bo znowu powiecei ze mam stosunek roszczeniowy do niej" Ręce mi opadły, :"daję rodzicom odpocząć" "rodzice potrzebują odpoczynku" Czy Ty oszalałąś, przeciez to Twoje dziecko, a nie rodziców, powinnaś ich po stopach całowac, że się Twoim dzieckiem zajmują, bo nie mają takiego obowiązku!!!!

trzeba tam sie zalogowac i wtedy sprawdzasz jaki pracodawca jest online i jak jest online mozesz wyslac cv i porozmawiac z nim na czasie

Gość wnbjgvfvsw
Brawo!!! pierszy krok za Toba!!! A teraz poprzestawiaj wszytsko w swojej głowie i wykorzystaj energię na inwestowanie i rozwijanie siebie, a nie rozwodzenie się nad teściowymi, to są obcy ludzie, którzy nic nie są Ci winni. Sama powinnaś dążyć do tego, żeby jaknajwięcej osiągnąć, żeby im pokazac , że ich pieniądze nie są Ci do nieczego potrzebne, że sobie sama poradzisz, bpo jesteś mądra, dzielna, zaradna i pracowita. I tego Ci życze kochana z całego serca:)

[zgłoś do usunięcia] mamuskaona jak mam go na oku on sie ladnie bawi a ja szukam ofert pracy na necie i w miedzyczasie rozmawiam na kafe to jaki w tym widzisz porblem jestem na wirtualnych targach pray monster je organizuje rozmawiam z pracodawcami choc nie wielu jest ich online moge ci podeslac linka moze inni tez skorzytsaja http://www.dnipracy.pl/ W MIEDZY CZASIE ROBISZ OBIAD I PRZEPIERKE NO I JESZCZE NA ZAKUPACH BYLAS JEBNI SIE W TEN PUSTY SAGAN:D

nie obrazaj mojej ososby , nie zycze sobie tego jesli nie ams znic konkrtenego do powiedzenia w temacie zalozonym przeze mnie to zamilcz, obiad mam juz robiony. A na targach pracy przeciez moge siedziec i na kafe jaki probelm mam normalne lacze internetowe i moj komputer z tym wyrabi. Widze z enie masz pojecia co to szybki internet i u ciebie jak dzial jedna storna to druga juz nie przykro

Dobra ide jak cos to piszcie tylko bez obrazania mojej osoby konstruktywna krytyke przyjme, ale nie obrazanie mojej osoby

wnbjgvfvsw dzieki fajnie ze zmienilas o mnie zdanie taka krytyka a zarazem motywacja naprawde bardzo mi pomaga. Ide moze bede pozniej

Dzieki wszystkim ktorzy jednak zechcieli zerknac na moja osobe przychylnym okiem , i strali sie zroumiec moja sytuacje i postawe, za taka kulturalna dyskujsie ktora cos wnosi i daje do myslenia dziekuje. Za reszte malo konkretnych i obrazliwych opini i wypowiedzi przepraszam.

Gość omg nkjhjgghukuk
jakas ty pusta idiotka jednak niektore baby nie powinny miec dzieci