Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uroboros123

Nie sypiam z mężem bo...

Polecane posty

Gość Uroboros123
No nic TRUDNO Jedni mają lepiej inni gorzej Tak zostałam wychowana i taki mam charakter że męża nie zdradzę Nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować fakt że namiętnego, gorącego seksu nigdy nie będzie mi dane zasmakować...

Gość juzek spod ósemki
to po co się kobieto z nim żeniłaś? Widziały gały co brały. Ty pewnie masz idealne ciało i wymiary jak większość kafeterianek. Na miejscu tego gościa dawno bym coś zaczął robić. PS. to on ma większy powód teraz do rozwodu nie ty

Gość japierd....
"poza tym musisz też podnieść go na duchu, mówić mu o tym jaki jest wspaniały, żeby wiedział że potrafi być super i chciał być jeszcze lepszy" ja pierdol... typ jest choojowy w łóżku, a ta każe jeszcze go chwalić ŻENADA :O

Gość zacznij od meza
straszne! robisz z siebie meczennice!

Gość Uroboros123
Miki Maus - dzieki:)Probowałam parę razy coś mu tam podpowiadać ale efekt był taki że go to bardziej podniecało niż mnie:P Zdarzyło mi sie nawet pomyslec ze moze to ze mna cos nie tak ale zaraz odrzucialm te mysl Bo zdarzaly sie naprawde fajne stosunki gdzie niewiele trzeba bylo by mnie zadowolic Ja nie wiem co z tym moim chlopem sie zrobilo:P

Gość pupolina
Dla chcącego-nic trudnego ;)Ja z mężem,gdy mamy ochotę na sex idziemy do lazienki na tzw szybki numerek a dzieci spokojnie bawią się w swoim pokoju ;) A wieczorem kochamy sie np na blacie w kuchni,bądz na podlodze w pokoju. Autorko,ja uwazam ze moze Tobie pomóc tylko szczera rozmowa z mężem.Powiedz mu wszystko to,co tu napisalas i nie martw sie -nie zalami się.Jezeli kocha Cię tak jak Ty jego to napewno bedzie sie bardziej staral.Uwierz mi ;)

nie chodzi o to by mu mówić że jest super w łóżku ale chwalić gdy zrobi coś fajnego aby czuł się doceniany a tak na marginesie powinniście wynająć chociażby kawalerke a nie mieszkać z jego mamusią i bratem bezsensu sytuacja przez takie rzeczy właśnie małżeństwa się rozpadają, zbyt blisko rodzina, która wszędzie wsadza nos i nie daje odrobiny intymności i prywatności

Gość nie trudno...
Uroboros123 nie trudno...- zdrada nie wchodzi w grę - jestem kobita z zasadami No to zapomnij o dobrym seksie do końca życia. Facet który w kilka lat przytył 30kg niedługo przytyje kolejne 30. Taki człowiek nie ma wydolności do wysiłku fizycznego przez dłużej niż parę min. Zresztą jak już będzie ważył 150kg to i kuźka mu nie będzie stawać z uwagi na problemy z krążeniem.

Gość Uroboros123
Widziały gały co brały - pewnie ze widzialy Mąż był naprawde przystojnym facetem Mieszkalismy dosc daleko od siebie i nasze spotkania byly dosc namietne Wlasnie dziwi mnie to ze kiedys bylo lepiej niz teraz Powinno byc chyba odwrotnie Mąz tłumaczy ze tak bardzo go podniecam ze nie moze wytrzymac i temu szybko konczy......

Uroboros może na początek wyjedźcie gdzieś na weekend, np. w góry i popracujcie nas swoim pożyciem seksualnym w zaciszu swego pokoju :) powiedz mężowi wprost, że chce nadrobić łóżkowe zaległości i dlatego chcesz wyjechać na weekend przy okazji porusz temat wynajmu chociażby małej kawalerki z rodziną nie da się mieszać uwierz... przyjść do domu po pracy, spokojnego, cichego, gdzie nikt z rodziny nie chodzi,nie przeszkadza zrobić sobie pyszną kolację przy winku i świecach i kochać się bez skrępowania - już sama taka możliwość i luźna atmosfera (bez obaw że ktoś wejdzie, zobaczy, usłyszy) WIELE DAJE i podnosi jakość odczuć w tych chwilach

Gość Uroboros123
Oj wiem ze wiele by to dalo ale tak jak pisalam nie wchodzi to w gre bo nie mamy funduszy Wszystko pochłania budowa domu

Gość Uroboros123
Boje sie tej rozmowy z mezem jak ognia.....Jak go zranie nawet najdelikatniejszymi słowani to sobie nie wybacze

Gość Uroboros123
nie trudno...- wiesz wolę taką sytuacje jak mam niż odwrotnie - super seks a reszta leży W moim związku wszystko gra oprócz tego nieszczesnego seksu....

Gość nie trudno...
Nie rozumiem. Wszystko w porządku a facet przytył o 30 kg. Za jakiś czas nic w domu nie zrobi, bo nie będzie miał siły. No to jak z tym oralem u Ciebie - bierzesz mu do buzi czy się brzydzisz?

Gość Uroboros123
Nie będę się tu rozpisywac co robię a czego nie bo to jest akurat nieistotne Mąż jest zadowolony więc jest dobrze Ja licze na to że mąż wezmie sie za siebie i schudnie......

Gość marcoo
heh licz dalej....to usłyszenia za 7 lat pełna frustracji, agresji i smutku biedna kobietko... tylko pamiętaj-NIE ZRAŃ GO. popiół na głowę i cierpieć!!!!!

Gość nie trudno...
Ale to akurat jest istotne. Bo skoro ty uznajesz tylko seks klasyczny to i on, a że szybciej kończy to jest jak jest.

Gość Uroboros123
marcoo to wg Ciebie co mam zrobic???

Gość Uroboros123
Kochamy się róznie ale to nie ma nic do rzeczy skoro wszystko trwa chwile

Gość Uroboros123
Może mąż ma problem natury medycznej?Moze powinien udać się do lekarza?Bo przeciez to nie jest normalne ze tak szybko konczy mimo lat seksu....JA juz nie wiem jak to wytlumaczyc

Gość nie trudno...
mam wrażenie, że czegoś nie rozumiesz. Seks to nie jest wsadzić i wyjąć. Zrób mu miły masażyk całego ciała, niech trwa z 10 min. Z elementami erotyki, a potem poproś go ładnie aby zrobił ci to samo. Jeśli cię kocha to chętnie to zrobi jeśli się wymiga to znaczy, że leń i egoista i będzie tylko gorzej. Jak zacznie cię masować to potem powiedz mu, żeby masował niżej, itd.

Gość Uroboros123
No to teraz dochodzi druga kwestia Robie mu sexy masażyk a do pokoju wkracza brat albo szanowna mamusia bo ani jedno ani drugie NIGDY nie puka. Mój przypadek jest beznadziejny - tak jak i cały ten seks

Gość Uroboros123
Wina jest obustronna mąż - bo się zapuścił,bo się nie stara ja- bo nie umiem o tym rozmawiać i nie mogę przełamać strachu że ktoś wejdzie rodzinka - bo się nie domyśli że nam delikatnie przeszkadza Ot i taka porąbana sprawa

Gość Uroboros123
Nikt nie chce dluzej dyskutowac to i ja znikam PRoblem byl jest i bedzie Dzieki za rady Spróbuje je wykorzystac:)

Gość anullllllkkkkkka
mąz tez miał przyczyne medyczną napletek bo po 6 latach zaczeło go to denerwować. Nie mowie ,że orgazmów nie było (minetke robi zajebiiistą). Zaczelismy rozmawiać na TEN TEMAT i dużo czytać wieć rok temu zdecydował sie na usunięcie napletka. Sex może trwać nawet godzine , pisze o takim naprawde do rzeczy. Poza tym jest dużo srodków z których możecie kozystać (farmakologicznych). Możesz mówić ,że to witaminy i będzie łykał a Ty korzystać . A co do osób w domu to zawsze będa bo po wybudowaniu domu zamieszkaniu razem po paru miesiącach mogą pojawić sie dzieci i tez zawsze ktoś bedzie w domu.

Gość anullllllkkkkkka
A moze poprostu pozwuj zeby cie nakryli wtedy zrobi im sie głupio i sami zalapią?

Mam podobny problem - nic nie da się zrobic. Trzeba się przyzwyczaić.Jedni mają zajebisty seks inni beznadziejny.Równowaga w przyrodzie zachowana.Ja postanowiłam sobie darować wywody bo jak grochem o ścianę. Instrukcje też nic nie dają bo wtedy mój mężczyzna tak się podnieca że czasem kończy zanim wejdzie:P Moja rada:Odpuścić i zapomnieć o fajerwerkach

Gość Uroboros123
moze tak szybko konczy bo sama mam ju7z sporo tluszczyku

Gość Uroboros123
Głupi podszyw wyżej Pisałam jestem drobna i zgrabna