Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2345

2 latek wstrzymuje kupkę

Polecane posty

Gość mama2345

witam czy któras z was miała problem taki ze swoim dzieckie prosze o rady nie wiem co juz mam robic dzieki

Gość Wystający półdupek
Eee tam wstrzymuje , zatwardzenie ma ! Kup coś w aptece, albo zapytaj lekarza

Gość dfgtry
daj mu pedigree bedzie robił zdrową

Gość tak mój synek tak ma
i nie jest to problem zatwardzenia! z siusianiem też miał taki problem na początku, ze bez pieluchy bał się wysikać, na szczęście pomogła książeczka o nocniku... a z kupa jeszcze ma problem, trzyma i robi dopiero w ostatniej chwili....

Gość Wystający półdupek
Aaa, czyli po prostu rżnie w majty !!! No cóż ?, trzeba czekać :(

Gość mama2345
widze ze żadna z was nie miała takiego problemu bo nie wie co pisze

Gość mama2345
nie robi w majty poprostu wstrzymuje stosujemy duphalac srodek przeczyszczajacy podaje mu śliwki ale to nie pomaga przy robieniu kupy jest płacz histeria

Gość mama2345
w majty nie robi poprostu wstrzymuje wciąga brzuszek cwicze znim napiecie miesni do parcia

Gość agęturka
masz jakiegoś nienormalnego tego dzieciaka :) psychiczny :) moja córcia nigdy tak nie miała...

Gość mama2345
ja dopiero jak widze ze przechodzi z noge na noge to biore go na kibel czytamy ksiazke zeby odwrocic jego uwage rozmawiamy z nim ale to nic nie daje

Gość mama2345
agęturka jestes bardzo miła dziekuje ci za miłe słowa no cóz widocznie twoja córka jest wyjatkowa gratuluje ci

Gość dfgdetdedetdetedt
dziecko musi miec jakis uraz...moze brzydzi go zapach albo cokolwiek zwiazane z ta czynnoscia...moze tak wizyta u psychologa bo to moze meic wlasnie podloze psychiczne

Gość agęturka
ale ja nie piszę tego złośliwie, moim zdaniem Twój synek ma jakiś problem o podłożu psychicznym, bo które dziecko boi się wypróżnić?

Gość Kakaka...
Dzieciaczki mają różne problemy, czasem jakieś zachowanie to ich fanaberia. Byłaś z nim u lekarza? Może to kwestia np. bólu przy wypróżnianiu, a może za bardzo naciskacie i on jest zestresowany. Koniecznie poradź się pediatry

Gość agęturka
za to ja mogę srac 5 razy dziennie.... zupelnie tego nie rozumiem, wy jestescie psychiczni jacys, bo ja ciagle bym srala, mam tak od malego

Gość mama2345
kakaka pediatra przepisał srodek przeczysczajacy psycholog nie pogadałz nim za wiele

Gość tak mój synek tak ma
mój ma dokładnie tak samo, ani siku ani kupy nie zrobi w majtki.... właśnie trzyma i w końcu jak już nie może to jest płacz i robi na nocnik ale z histerią! ...pytałam lekarza, powiedział, że mały jest bardzo inteligentny dlatego tak to przeżywa i że trzeba czekać i mu tłumaczyć .... inne dzieci właśnie leją w w majtki i maja w nosie zakazy rodziców, a jemu raz powiedziałam żeby trzymał i nie robił w majtki i tak się przeją....

Gość mama2345
zrazic sie nie miał jak nigdy nie było problemow z kupa zaczeło sie od przejscia z pieluchy siku super robi woła pediatra mowila ze czasu potrzeba i cierpliwosci

Gość mama2345
u mojego widocznie jest to przejscie z pieluchy na majtki w pieluche jak robił to sie chował w ciszy i nie było problemu , staramy sie znim rozmawiac mówic tłumaczyc

Gość mama2345
a podajesz mu cos? jakies srodki?