Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka-Kreska- Krzyżyk

Mam bardzo poważny problem

Polecane posty

Żono swojego męza zapytałam : jakie ta Pani prestiżowe szkoły pokończone, skoro nie ma studiów ?? Ty odpisałaś : 11:23 [zgłoś do usunięcia] żona-swojego-męża miłośniczka_starożytności -> to pewnie jakies glupie prowo A moja odpowiedź była o tych policealnych. Tylko nie zaznaczyłam, że skierowana do Ciebie :D Jak mówię, nie twierdzę, że policealna szkoła jest zła. Tylko, że akurat one są bardziej pod kątem - jakieś księgowości, administracje, gastronomia. Natomiast pedagogicznego przygotowanie nie będzie miała po nich.

Gość Kropka+Kreska+Krzyżyk+
W pracy powinna liczyć się przede wszystkim W.I.E.D.Z.A

Gość ergtergrrtgthhhh
fakt. czasami jedynie przeglądam kafe i wszędzie jest ta żona ze swoimi "mądrościami" :o

Gość ////////
No wlasnie a ty wiedzy jak nauczac jak podchodzic do uczniow i wielu jeszcze nie masz

Gość ddffgfgfgghhghgh
żona swojego męza to jakas sfrustrowana 30latka co wyszla za mąż za 23 latka i to bardzo szybko sie do niego wprowadzila i zaraz mu sraki zaczela dawac, i boi sie ze ją zostawi

Gość Kropka+Kreska+Krzyżyk++++
Ale wiedzę historyczna mam ogromną

Gość ////////
To idz na studia pedagogiczne i podziel sie ta wiedza z mlodzieza. ja nie podwazam Twojej wiedzy historycznej, ja podwazam twoje przygotowanie do zawodu nauczyciela. jak do tej pory zasady sa takie ze aby uczyc trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie potwierdzone odpowiednim dyplomem. Nie ja to wymyslilam ale tak jest.

Gość jojok
Zapisz się na studia i zostań nauczycielem. Skoro wiedzę już masz ogromną, to studia nie sprawią Ci problemu. Twoje podejście do sprawy jest bardzo dziecinne. Do szkoły nie mogą być zatrudniani ludzie z ulicy bez odpowiedniego papierka - takie życie. Ile masz lat, że tego nie rozumiesz? Na jakiej podstawie mają Cię zatrudnić? Dyrektor szkoły ma Cię przepytać z historii czy jak to sobie wyobrażasz? Pokażesz im maturę? Sama pracuję w szkole, uczę języka polskiego. Z matury miałam ocenę celującą, ale w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby na podstawie świadectwa maturalnego rościć sobie prawo do uczenia w szkole. Chciałam uczyć, więc poszłam na studia.

Gość Kropka+kreska+Krzyżyk
Jak to na jakiej podstawie ?? Na podstawie mojej wiedzy ?? Ludzie mają papierki , a jak nie mają wiedzy ?? Chyba lepiej zatrudnić kogoś kto wie wszystko z tej dziedziny...Na studia szkoda mi czasu