Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka-Kreska- Krzyżyk

Mam bardzo poważny problem

Polecane posty

Skończyłam trzy prestiżowe szkoły. Od roku staram się zatrudnić w szkole jako nauczycielka historii. Niestety, nie mam studiów. Wolałam zdobywać doświadczenie zamiast marnować czas. O historii wiem wszystko. Nikt nie może mi dorównać. mam ją w małym palcu. Ostatnio byłam na rozmowie w jednej ze szkół. Przyjęli zamiast mnie jakąś dziewczynę po studiach. Ja mam doświadczenie i ogromną wiedzę. A ona ?? Czy to jest sprawiedliwe ??

Gość juzek spod ósemki
no cusz masz paierm masz prace [cool} może w zawodach jak ślusasz t.zn. fizyczny/techniczny jeszcze takie myslenie przejdzie ale historyk bez studiów to pasjonat nie nauczyciel ;-)

Gość juzek spod ósemki
"papier" :classic_cool:

Gość Mimmmoza
cóż...takie zasady panują...to mnie nie chcieli przyjąć do szkoły po 5-latach studiów,bo nie miałam przygotowania pedagogicznego. Teraz robię podyplomówkę z pedagogiki...jak trzeba to trzeba

No dokładnie !! Od podstawówki miałam "celujący" z historii !!! Maturę na 98 procent - rozszerzoną!!

Gość fdfsdfgghgh
"O historii wiem wszystko. Nikt nie może mi dorównać. mam ją w małym palcu. " haha nawet sokrates nie byl taki przemadrzaly, "wiem ze nic nie wiem" ;) moze troche pokory?

Mam pytanie : Jakie Ty masz prestiżowe skończone skoro nie masz studiów ?? Poza tym dla mnie stwierdzenie : "O historii wiem wszystko. Nikt nie może mi dorównać. mam ją w małym palcu." - jest po prostu zarozumiałe. Uważasz, że znajomość podręczników do historii sprawia, że wiedzę masz 100 procentową z tej dziedziny ??

Gość trudne pytanie z historii
no dobrze skoro tak dobrze znasz historię to odp mi na pytanie, potrzebne mi:p 25 V 1920 r. J. Piłsudski zawarł układ sojuszniczy z atamanem ukraińskim, który nazywał się ............no wlasnie jak?:p

"O historii wiem wszystko. Nikt nie może mi dorównać. mam ją w małym palcu." oj strasznie jestes zadufana w sobie... moze nie nadajesz sie do nauczania ... wiedza to nie wszystko - wazne aby potrafic przekazać tą wiedze... !!!!!! a ogolem osoby, ktore uwazaja ze wszystko wiedzą ...no sory ale to zarozumialstwo !

Gość Kropka_Kreska_Krzyżyk
miłośniczka_starożytności Ty to lepiej zostań może przy tej starożytności. Bo wiedzy z XX iweku nie masz za grosz.

Gość uuy7uytuyty
przynajmniej dzieci nie będą musiały się męczyć z taką wredną babą

Trzeba mieć jeszcze kurs pedagogicznym, który jest właśnie na studiach. Nie każdy nadaje się jako nauczyciel.

Gość /////////
zeby uczyc w szkole trzeba miec wyksztalcenie pedagogiczne to, ze zdalas historie rozszerzona na maturze nie czyni z Ciebie nauczyciela. Trzeba bylo isc na studia a nie marnowac czas

Albo policealne ...... Nie ma szans, żeby przyjęli do szkoły np. do liceum bez studiów, po szkole policealnej. Możesz mieć licencjat, ale dyplom musisz mieć. Zresztą nawet jak masz licencjat - szkoła naciska, żebyś zrobiła mgr. Natomiast po szkole policealnej - na tych szyldach co są u mnie w mieście nie widziałam "technik historii", "technik antropolog" nigdzie takiej profesji. Więc nawet jeżeli ma policealne pokończone to zapewne nie w kierunku historii.

Gość zimno mi dzisiaj
Żono .....zastosuj do siebie to co napisalaś o zarozumialstwie...w kazdym temacie jestes , na każdym problemie się znasz, i w każdym poście masz racje :D

"zimno mi dzisiaj Żono .....zastosuj do siebie to co napisalaś o zarozumialstwie...w kazdym temacie jestes , na każdym problemie się znasz, i w każdym poście masz racje " wzajemnie... bo oczywiscie ciebie nie ma na tych tematach - skoro ja jestem tam na kazdym i pisze... a ty co? telepatycznie wiesz o tym - czy tez siedzisz hahaha i nie masz racji jak zawsze... :) ignor dla glupoty

11:30 miłośniczka_starożytności Albo policealne ...... Nie ma szans, żeby przyjęli do szkoły np. do liceum bez studiów, po szkole policealnej. Możesz mieć licencjat, ale dyplom musisz mieć. Zresztą nawet jak masz licencjat - szkoła naciska, żebyś zrobiła mgr. Natomiast po szkole policealnej - na tych szyldach co są u mnie w mieście nie widziałam "technik historii", "technik antropolog" nigdzie takiej profesji. Więc nawet jeżeli ma policealne pokończone to zapewne nie w kierunku historii. sory, ale o co ci chodzi? :)

Gość zimno mi dzisiaj bardzo
" i nie masz racji jak zwykle" - to do mnie? bo ja jakoś nie przypominam sobe, żebym do Ciebie pisała gdzies na jakimś innym topiku.... przeglądam rózne tematy i czytam odpowiedzi - ale nie odpisuje , kiedy nie mam nic mądrego do powiedzenia - w przeciwieństwie do ciebie:P jeszcze trochę to lodówke otworze i wyskoczy zona...:D p.s. sorki, ktos mi zaczernil nicka

zimno mi dzisiaj bardzo " i nie masz racji jak zwykle" - to do mnie? bo ja jakoś nie przypominam sobe, żebym do Ciebie pisała gdzies na jakimś innym topiku.... przeglądam rózne tematy i czytam odpowiedzi - ale nie odpisuje , kiedy nie mam nic mądrego do powiedzenia - w przeciwieństwie do ciebie jeszcze trochę to lodówke otworze i wyskoczy zona... p.s. sorki, ktos mi zaczernil nicka A co ty takiego własnie robisz? bo wlasnie piszesz cos nie w temacie i nie majac nic do powiedzienie ... haha załosne !!