Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdsd

sylwester 2011

Polecane posty

sarita! Fajny, pewnie już miejsc nie ma. Chyba, że za dopłatą;) co:)? My w hoteliku z pięknym oświetleniem. Młodziaki z nas. A starzy w domu, na domówce, bo ciepło i na miejscu. Jak co roku.

Gość asdasdsd
mimmmoza:)Ok ok to jesteśmy już umówione❤️Będzie impresska!

Gość A wy!??!
Gdzie będziecie spędzać tegorocznego Sylwestra????:classic_cool::classic_cool:

Gość matacz..-.
ja jade z kochanka na 6 dni w góry

Gość kasica008
Ja wraz ze znajomymi jedziemy do Zakopanego na pięć dni. W cenie jest sylwester, noworoczny kulig, śniadania i wiele innych atrakcji w super cenie.W zeszłym roku byli tam inni nasi znajomi i do dziś wspominają tego sylwestra, więc w tym roku jedziemy my:)

Gość kasica008
Dodam, że jest to ośrodek wypoczynkowy START

Gość KaskaPelaska23
Hm patrzę, że ktoś poleca mój ulubiony SYLWESTROWY ośrodek! Ja również jeżdże tam z chłopakiem od kilku lat. W tym roku planujemy pociągnąć ze sobą znajomych, żeby było weselej. Widzicie, warto tam pojechać, tyle osób poleca. Nie ma to jak korek od szampana wystrzelowy w kierunku Tatr! Czyż to nie urocze? A tak nawiasem, to za taką cenę warto! Kulig co roku jest nieziemski i zawsze w Zakopanem odkrywam coś nowego i niezwykłego! Zainteresowani niech wpadną na stronkę www.start-zakopane.pl :)

Gość Oppositorr
Koncepcja jest taka ażeby każdy Sylwester spędził jak sobie tego życzył:classic_cool:

u mnie chyba szykuje się impreza przebierana w stylu hawajskim :D Znalazłam tutaj fajne stroje w takim stylu, na które mam chęć, wyglądają świetnie :D - http://congee.pl/pol_m_IMPREZA-W-STYLU_HAWAJSKIM-692.html Myślę, że będzie przednia zabawa bo nawet wystrój pomieszczenia i muzykę w stylu hawajskim będziemy zapuszczać i potrawy też w stylu hawajskim :)