Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feffllleee

Nie lubie inteligentnych facetow

Polecane posty

Gość feffllleee

sa z nimi same problemy. Wazne zeby dobrze ruchal, nie zdradzal i dawal kase :)

Gość 544532
są nudni,bo przewidywalni

Gość rajskawyspa
o nieeee! tylko inteligentny sie nadaje na dłuższą metę.

Gość a co!
wielu takich nie ma, więc w czym problem? zgadzam sie z rajską wyspą

Gość 544532
to twoje zdanie:) wg mnie jest przewidywalny,zero spontaniczności . Nie przepadam za inteligentnymi ,wolę zwyczajnych ,przeciętnych facetów

Gość miodowasowa
na dłuższą metę TYLKO I WYŁĄCZNIE inteligentny. Po jakimś czasie nie będzie demonem seksu i co? No właśnie nic!

Gość miodowasowa
ten prosty oczywiście nie będzie demonem seksu :)

Gość rajskawyspa
54423, określ, co to jest inteligencja, w takim razie, bo chyba o czym innym piszemy.

Gość rajskawyspa
544532 korekta

Gość ..hajduczku.....
wielu facetow to prosci debile ktorzy mysla,ze sa inteligentni :D wole zwyklego faceta,normalnego, nie profesora,magistra ale tez nie głąba po zawodowce czy podstawowej :)

sama inteligencja nie wystarczy i jest NIEBEZPIECZNA, potrzebna jest jeszcze uczciwość, lojalność, szacunek i miłość facetów z takimi cechami niestety juz nie ma, więc szanujcie to co macie bo możecie mieć gorzej

Gość mati123456
Ty mowisz o jakims pizdusiu ktory daje wciskac sie pod pantofel... inteligenty facet wie jak poderwac kobiete, tym samym jak zatrzymac, zadowolic...bez sensem jest porownywanie inteligencji do malego skrzata zamknietego w ciemnym pokoju przy lampce w okulakach zyjacego w swiecie tolkena...chyba nie do koncu rozumiesz co znaczy inteligencja wedlug mnie powinnas to raczej okreslic mianem spontanicznosci albo jej brakiem :D [URL=http://chomikuj.pl/?page=446245]wszystko czego potrzebujesz

"Nie lubie inteligentnych facetow sa z nimi same problemy. Wazne zeby dobrze ruchal, nie zdradzal i dawal kase." Słaba prowokacja, ale pokazuje starą prawdę, że inteligentnych i wykształconych motłoch zawsze się obawia.

Gość 544532
inteligencja-umiejetność wykorzystywania wiedzy w życiu codziennym,plus wyższe wykształcenie,liczne pasje. zdałam?:)

Gość 544532
inteligencja-umiejetność wykorzystywania wiedzy w życiu codziennym,plus wyższe wykształcenie,liczne pasje. zdałam?:)

Gość rajskawyspa
hehe, no ja też nie wiem ;-)

No to jestem głupi jak but i mogę byc jeszcze głupszy ;)ale uczciwy i kochający i niestety nie do zdobycia .....

Gość 544532
skąd ?bo miałam przyjemność obcowania z inteligentem w pon nie moze iść do kina bo ma ''kółko chemiczne'' we wtorek spotkanie poetów lirycznych na moje zdanie zmieniamy meble---argumentów masa ,ze to nieekonomiczne,rozrzutne ....ble ble ble i te dłuuugie pogadanki na temat współżycia po współżyciu :O nigdy więcej!

no to czym się chwalisz? a do zdobycia jest każdy facet, wystarczy właściwy czas i miejsce

Gość miodowasowa
ja też znam inteligentnych facetów, takich z którymi: mogę pogadać o filmie, muzyce, takich którzy czytają ... książki (WOW), z którymi rozmowa się nie nudzi, a którzy są świetni w łóżku, fakt z remontami itp. już jest gorzej...ale tak widocznie musi być. Wybieram intelekt!

Gość miodowasowa
to nawiązanie do 54...

Gość 544532
Ja tez mam inteligentnych kolegów ,lubię z nimi rozmawiać ,wykłócać się czuje się wtedy mądrzejsza,ale życie z takim facetem mnie nie bawi,wręcz nudzi.

Gość mati123456
54... spedz ze mna miesiac a pozniej ocenisz czy mozna wytrzymac z inteligentym czy nie :D co Ty na to?;> [URL=http://chomikuj.pl/?page=446245]wszystko czego potrzebujesz

Gość 544532
dzięki ,ale nie skorzystam :P mam uraz do inteligentnych ,jak mi przejdzie moze się skusze :classic_cool:

Gość miodowasowa
nudzi Cię, bowiem oczekujesz czegoś innego od życia. I już!

Gość mati123456
jak nie zaryzykujesz to sie nie przekonasz... spodoba Ci sie gwarantuje :D jesli nie to odpokutuje Ci jakos :D [URL=http://chomikuj.pl/?page=446245]wszystko czego potrzebujesz