Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feffllleee

Nie lubie inteligentnych facetow

Polecane posty

Gość 544532
nie chce ryzykować:P

dojrzałość polega na tym, że człowiek wie gdzie konczą się jego możliwości 🖐️

Gość rajskawyspa
skąd ?bo miałam przyjemność obcowania z inteligentem w pon nie moze iść do kina bo ma ''kółko chemiczne'' we wtorek spotkanie poetów lirycznych na moje zdanie zmieniamy meble---argumentów masa ,ze to nieekonomiczne,rozrzutne ....ble ble ble i te dłuuugie pogadanki na temat współżycia po współżyciu nigdy więcej! ------------------------------------------ no to obcowałaś z inteligentnym chłopakiem, ale oprócz inteligencji miał też wady: był gadułą, miał zainteresowania, których ty nie podzielałaś lub nie akceptowałaś, miał inne zdanie niż twoje. skoro szukasz takiego, który będzie cie słuchał i interesował sie tylko tobą, to zmartwię cie, ale nawet wśród półgłówków możesz nie znaleźć. Poszukaj u jakieś obcej kobiety w wieku średnim, może któraś bedzie miała takiego synusia przyczepionego do jej spódnicy. Odczepisz, matkę ubijesz i bezwolna łajza twoja na zawsze.

Gość 544532
skoro szukasz takiego, który będzie cie słuchał i interesował sie tylko tobą, to zmartwię cie, ale nawet wśród półgłówków możesz nie znaleźć. tylko tyle wywnioskowałaś z tego co napisałam:) dedukcja nie jest twoją mocną stroną ,ale wybaczam :P