Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudne sprawy

Trudne sprawy

Polecane posty

Gość Trudne sprawy

w tym topiku rozwiazujemy trudne sprawy. pisać kto ma problem, pomożemy :classic_cool:

Gość sherlloczka
co zjeść?

Gość zjadlabym cos
ale nie jestem glodna,

Gość czy wyjac z szafki
wibrator i sie nim pobawic?

Gość sherlloczka
Jak patrzę w dal to widzę gorzej niż z bliska, okulista powiedział że mam dobry wzrok, czy to normalne?

Gość dlugo pan bedzie
robil za WIATR!!??

Gość sherlloczka
kiedyś mieściłam rękę pod biurkiem i mogłam wyjąć jak mi co spadło ale urosłam i nie mieszczę już ręki, czy można coś z tym zrobić? nie ukrywam, ze ta pinezka bardzo by mi sie przydała...

jutro jest wesele. mieszkam na wsi. i dziś jest przybijanie korony i się zastanawiam co sięrobi na takim przybijaniu korony. czy pije się wódke czy coś?

Gość zawszę szczery
czy to prawda ze szczerus to wynik romansu diabla z motopompą?

Gość sherlloczka
z tym weselem problem, to wszystkich przerósł ;-)

Gość zawszę szczery
ej , ja mam powazny problem , dlaczego nie chcecie mi pomoc?????

Gość Trudne sprawy
Piszcie kochani, odpowiem na wszystkie pytania :) ale muszę, wyjść. Wrócę i 16.00 i będę powoli rozwiązywać wasze/ nasze problemy :)

Gość lololol
O godzinie 13:00 statek B płynący na zachód ze stałą prędkością 20km/h znajduje się w odległości 10km od portu, zaś statek A płynący na północ ze stałą prędkością 40km/h znajduję się w odległości od portu 6 razy większej niż statek B. O której godzinie odległość między statkami będzie najmniejsza?

Bielyje Rozy Jak żyć? Na sam początek może wystarczy żyć po prostu. Żyć z dnia na dzień cieszyć się każdą chwilą. A z czasem wszystko się ułoży. sherlloczka co zjeść? Może jakiś deser? :) Pink_Panther Jak nauczyć się matematyki? Wystarczy cierpliwość i dużo chęci. Poza tym uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć się. jak zabić telewizor? Wystarczy wyłączyć. czy wyjac z szafki wibrator i sie nim pobawic? Dobry pomysł sherlloczka Jak patrzę w dal to widzę gorzej niż z bliska, okulista powiedział że mam dobry wzrok, czy to normalne? Normalne. dlugo pan bedzie robil za WIATR!!?? Nie rozumiem pytania :) sherlloczka kiedyś mieściłam rękę pod biurkiem i mogłam wyjąć jak mi co spadło ale urosłam i nie mieszczę już ręki, czy można coś z tym zrobić? nie ukrywam, ze ta pinezka bardzo by mi sie przydała... Wystarczy odsunąć biurko. :) lola1989pp jutro jest wesele. mieszkam na wsi. i dziś jest przybijanie korony i się zastanawiam co sięrobi na takim przybijaniu korony. czy pije się wódke czy coś? Pij ile się da. Ważne że za darmo. zawszę szczery czy to prawda ze szczerus to wynik romansu diabla z motopompą? Całkiem prawdopodobne.

Gość zawszę szczery
dziekuje za odpowiedz

fiku mikuuu nie potrafie sie zmotywować do pisania pracy ;( Nie martw się, też miałam ten problem. Ale koniec końców napisałam i na piątke zdałam. Pamietaj, że każdy kij ma dwa konce. Napiszesz szybciej będziesz miała z głowy, będziesz się ociągać to nie dość, że praca stanie w martwym punkcie do tego będziesz się zadręczać, że jeszcze nie napisałaś. Więc wniosek z tego taki: czas zacząć pisanie :)

Gość sherlloczka
sratytaty, a zadanie rozwiąż mądralo !

Gość sherlloczka
już i tak zadania z arytmetyki nie rozwiązał. za trudne ;-)

offerma Jad doprowadzić się do tego, aby się spóścić, bo ostatnio dymałem kobietę 2 godziny, ona miała kilka orgazmów, a ja nie mogłem dojść, co i mnie frustrowało jak i ją, bo myśli, że jest coś z nią nie tak, skoro nie mogę dojść. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest wizyta u seksuologa. Zadanie: najbliżej będą jak będą w porcie

Gość sherlloczka
żle, nie umiesz rozwiązywać