Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie podstawowe

dziewczyny czy chcielibyscie takiego chlopaka?

Polecane posty

Gość pytanie podstawowe

ma 25lat, jest po studiach(bibliotekarstwo) nie ma prawa jazdy, a pracuje na kasie w markecie i nie jest jakis super przystojny co myslicie o takim?

Gość besratna
"dziewczyny czy chielibyście" Nie, dziewczyny nie chcieliby :D

Gość a co!
hmmm po bibliotekarstwie to człowiek powinien być oczytany, dziewczyny czy chciałybyście. Ja bym nie chciała takiego co polskiego języka nie potrafi używać

Gość takie pytanie podstawowe
po prostu pytam czy jest sens sie z takim wiazac, ja po prostu chce cos osiagnac w zyciu, nie chce klepac biedy jaka klepalam przez cale moje dziecinstwo w domu...a on mowi, ze jemu jest dobrze tak jak jest... musialam troche zmienic nicka, bo ktos sie chyba zaczernil..

Jest mu dobrze tak jak jest? Praca na kasie chyba nie jest niczyim szczytem marzeń.. Prawka też nie ma....Hmmm.... Rzeczywiście chłopak jakoś mało ambitny-a to niedobrze.

Gość yyyy:/:/:/
NIE:P moj chlopak to przeciwieństwo... jest przystojny, ma pawo jazdy i dobrą prace ALE jego minus nie ma studiów

Gość ddffgfgfgghhghgh
jesli inteligentny, madry, dojrzaly to czemu nie? prace przeciez ma? co innego jakby nie pracowal. moze z czasem awansuje i zostanie kierownikiem. a prawko i auto po co niby? zeby wozic ci dupsko??? sorry. mi nie zalezy na chlopaku z prawkiem bo i tak nie lubie jeździc samochodami.