Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggggggggggggata

moj mąz ja i dziedko........................ problem

Polecane posty

Gość aggggggggggggata

mam problem...a moze to ja robie sztuczny problem?moze to ja jestem jakas dziwna czy normalna?sami ocencie... moj mąż w poniedz.srode i piatek chodzi na silownie rano od 9 i wraca na 12,30do domu gotuje obiad on , ja zmywam a on potem wychodzi w pon srod i piatek popoludniami na zajecia karate mma itp. zebym sie go o to nie czepiala to kupil mi karnet na silownie i aerobik i powiedezial ze moge tez 3 razy w tyg a nawet 4 isc sobie pocwiczyc a on wtedy z dzieckiem psoiedzi mamy roczne dziecko on pracuje tylko czwart,piatek i sobota wiec mu nagdalaam ze powinien wiecej pracowac niz te treningi bo z treningow kasy nie ma a mamy 2tys 300zł na miesiac dla nas trojki mi do pracy nie kazal isc bo dziecka żal do zlobka dac ze trezeb a czekac az ma 3 latka na przedszkole zreszzta tez tak uwazam co o tym sadzicie????? w sumie silownia aerobik mi sie przyda bo waze 85kg musze schudnac

Gość aggggggggggggata
wychodzi na to że bedziemy tylko chodzili na silownie cwiczenia itp i zmieniali sie przy opiece nad dzieckiem męzowi bardzo na tym zalezy.... mnie nie ciągnie wcale do tych cwiczen.... ale zrobie to zeby schudnac...mam spora nadwage... 20kg do zrzucenia martwi mnie to ze jego nie bedzie tyle czasu w domu:(

Gość kokoszanelllll
pewnie ma kogos na boku