Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam gdzie mieszkac......

Wyrzucili mnie ze studiów, nie mam na czynsz za mieszkanie CO ROBIĆ !!!???

Polecane posty

Gość nie mam gdzie mieszkac......

Do konca pazdziernika mam oplacone, wywalili mnie kilka tygodni temu, nie moge wrocic do domu i powiedziec tego rodzicom ,załamią sie. Chce za rok wrocic na studia na inny kierunek. Co robic? nie mam kasy na mieszkanie, szukalam pracy ale nie ma nic, mam kilka ofert ale nie starczy mi na utrzymanie bo dostawalam stypendium i wysylalam troche mamie. co teraz??

Gość kolporter zeza
w jakim mieście te studia?

Gość dwnqkldqwdqwdqdd
hmmm nie widze innego wyjscia jak przyznac sie rodzicom . nie jeden czlowiek rzuca studia lub go wywalaja.. radze Ci zebys powiedziala im ze zrezygnowalas bo te kierunek nie jest dla Ciebie ,albo ze planujesz zrezygnowac zeby nie mieli Ci za zle ze tak nagle im powiedzialas. Takze narazie rodzice musza Ci pomic dopoki nie znajdziesz pracy,ale szukaj jej caly czas

Gość smutnomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cos sciemniasz. Jak cie mogli wywalic kilka miesiecy temu?? W wakacje? Coz mi sie wydaje ze w maju. czetrwcu wiec od tamtej pory siedzisz zi nic nie robisz? Na Twoim miejscu bym do domu wrocila i prawde powiedziala bo to NIE KONIEC SWIATA.Poza tym pomoglas mamaie finansowo, teraz rofzice moga pomoc Tobie.

Gość dukss
mozesz zrobic mi loda za 200 zł

Gość dukss
dodam ze jestem praiwczkiem wiec niczym cie nie zaraże.