Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

dzien nauczyciela w żłobku

Polecane posty

Gość asdewasde
aa jakie ma byc nasze zdanie ? zlobki podlegaja pod system oswiaty, a wiec i obchodzi sie w nich DZIEN EDUKACJI NARODOWEJ ;/ przeciez tam pracuja pedagodzy ;/

żłobek od niedawna podlega systemowi oswiaty, wczesniej nalezal do systemu zdrowia.i panie tam pracujace w wkiekszosci to polozne i pielegniarki

w grupie mojego dziecka jestjedna przedszkoalank a- pedagog a 4 to albo polozne albo pielegniarki

Gość asdewasde
ale o co ci wlascieiwe chodzi ? nie chcesz nie kupuj prezentu i tyle ...

czy moze sie ktos inny wypowieziec? nie ma problemu zeby cos kupic, tylko czy one obchodza to swieto?

czy moze sie ktos inny wypowieziec? Interesuje mnie one obchodza to swieto? i jesli tak to co im kupic? moje dziecko chodzi od 2 tyg do zlobka i nie znam za bardzo tych pan. a moze sie wyglupie?bo nop w żlobku obchodza w swieto pielegniarek i poloznych?

Gość Myślę, że...
Ja też się zastanawiam... nie chcę się wydurniać, ani okazać nadgorliwą mamą:/ kupię chyba dużą bombonierkę, niech sobie ciocie dzień osłodzą przy kawie.:)

Gość poroocznikova
Zlobek to nie wiem. Wiem jedno -moja mama jest nauczycielka i tak ona,jak i wiekszosc jej kolezanek maja w tyle to swieto i zadnych prezentow ani kwiatow im do szczescia nie trzeba. Zwlaszcza ze potem sie nasluchaja w autobusie,z znowu nauczyciele swietuja,znowu chca prezentow i ciagle chca podwyzek. Tak ze -nie,nie musisz nic kupowac

Ja bym nie kupował, bo pewnie większość rodziców też nie kupi, a ci co kupią będą obgadywani przez resztę, że niby chcą coś załatwić na lewo.

Gość Kapijonka
a ja uważam, ze kupienie małej bombonierki dla pani lub pań, które bezpośrednio zajmują się dzieciątkiem jest ok i nie ma w tym nic z lizusostwa. Myślę, ze to miły gest, ktory nie musi kosztowac fortunę ;-)

Gość gość
ja w tamtym roku sie zastanaiwałam, i nie zbankrutowałam kupując 4 czekolady, takie duże milki, a paniom napewno się miło zrobiło - a czy obchodzą czy nie, hmmmm.... chyba nic innego nie dostały - bo były bardzo pozytywnie zaskoczone