Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jak wam mija dzionek?

Polecane posty

Jeśli mi nie przyślą pieniądzy to w Polsce - jak USA napadnie na Wielką Brytanię za ich durną olimpiadkę - będzie taki ucisk jak w Auschwitz, że nie powiedzieliście rodzinie królewskiej w Londynie POCAŁUJCIE NAS W DUPĘ bo całe jedzenie z USA. Nie - wy im liżecie dupy, a oni w 1945 mieli mieć wszyscy łeby ucięte wy głupki. Co oni tam jeszcze robili? Uratowali Londyn. Tak uważali Londyńczycy. No właśnie... uratowali? No ale przez nich też była napaść bo byli Anglikami. A zresztą nie wiem. To bym akurat musiała poczytać więc nic nie mówić, ale zawsze było, że Londyn uratował się katedrą św. Pawła. Bla bla bla... polskimi lotnikami? Nie wiem jak to sie stało, że Hitler zaprzestał nalotów. Może temu tam siedzą, że rzeczywiście doszedł do wniosku, że oni są ICH. I tyle. Że ta rodzina królewska jest ICH. I tak się po wojnie zrobiła chyba dwuwładza, ale wiecie - to mógł dojść do takiego wniosku przed bombardowaniami. Co to w 1933 roku jak do władzy dochodził nie wiedział kto w Anglii rządzi? Przestańcie. Ja nie wiem jak to było - chyba po wojnie połowa Anglików ich oskarżała, a połowa mówiła, że dzięki nim wiecie nie rozlecieli się całkowicie. No co ja mam jeszcze napisać? 7 lat mieli żeby dupę ruszyć i Hitlera się zacząć bać i tyle. No co o tym sądzić? Jak rządzili to i tak słabo i tyle. Ja bym sie go bała. Co byście zrobili gdybyście żyli w Anglii w 1933 roku. A jeśli się nie bali go to CIEKAWE CZEMU WIECIE. I ciekawe skąd ten Auschwitz w tych Niemczech - takie rzeczy JAK DLA MNIE. Choć też nic nie mówię, ale około roku 1970 - ze 20 lat po fakcie wiecie musieli w Anglii dojść do wniosku, że wszystko przez rodzinę królewską i tyle. Przez tych głupich Szwabów u nich cały Hitler tylko jak to było - takie coś i tyle.

Zobaczcie - co ma wspólnego NORMALNY ANGOL z Niemcami - taki który jest od Elzbiety I? NIC!!! Taka prawda. A oni jednak ich najechali. I ta rodzina królewska - zbawiciele czy przestępcy? I tak jest do dziś. I tyle. Bo królowa Wiktoria zbudowała im imperium. I wiecie NA ZDROWY ROZUM - PO CO? Nie mogli być malutką Holandią? I tylko tyle. I TACY POWINNI BYĆ. A jacy oni są. Prawdziwe imperium to jest USA. I ciekawe kto wydał wiecie rozkaz żeby pozabijać w tym Londynie tylu ludzi. Oszaleli, ze ta królowa Wiktoria ich kocha czy co? W dupie ich miała. I zobaczcie oni mieli wielkie imperium niemieckie z wygolonych włosów łonowych, a Niemcy? Też mieli być mądrzejsi, te czasy nigdy nie wrócą. No ale statki mogli utrzymywać, interesy robić OD ELZBIETY I. Bo wiecie - gdyby już był samolot i był ICH. Ale nie było i nie było ich. Za czasów królowej Wiktorii. Bo oni mają wielką rewolucję przemysłową. No to mieli mieć samoloty. Nie mają - do widzenia i tyle bo reszta to samolot , a co niby? No telewizja ze Szkocji no ale... i tyle :(