Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertfgh

DLACZEGO DZISIEJSZE PANNY MŁODE ROBIĄ Z SIEBIE TAKIE STARE BABY?

Polecane posty

Gość wertfgh

KOK , DIADEM KOLCZYKI , WELON, NASZYJNIK SZTUCZNY, BOLERKO, BŁYSZCZĄCA SZTUCZNA SUKIENKA REKAWICE GIPSÓWKI - CZY TO NIE ZA WIELE ?

Gość hitsezonu
nie miałam na sobie nic z tych rzeczy więc nie uogólniaj

Jeżeli uważasz, że wg ciebie stara baba chodzi uczesana w kok, z diademem i welonem na głowie, do tego sztuczna biżuteria i bolerko! ;) to ja ci wspólczuję z całego serca... bo jak sobie pomyślę, jak w takim razie chodzą młode kobiety ubrane, to przechodzi ludzkie pojęcie... :-0

Gość ja86sia
głupoty wypisujesz - wcale tak nie jest... "sztuczna suknia" - a co, ma być ze skóry? welon to tradycja... bolerko - a co, mają płaszcze do ziemi kupować jak jest zimno? a jakieś diademy czy rękawiczki to indywidualna sprawa, tak samo jak fryzura...

Gość ERFTG
SZTUCZNA - MAM NA MYŚLI PARTACKI SZTUCZNY ATŁASIK Z BRYLANTAMI - TO KICZEM ZAJEZDZA NA KILOMETR

Gość ja86sia
widać taka moda ;) z resztą wszystko jest kwestią gustu.

Gość kwiaty na balkonieee
A DLACZEGO DZISIEJSZE KOBIETY PO 30 A NAWET RPZED ROBIA Z SIEBIE STARE BABY OBCINAJAC SIE JAK TE STARE BABY ...FUJ CALA SEXOWNOSC ICH UCIEKA W DAL. JA MAM 33 LATA I PIEKNE DLUGIE WLOSY, RPZEZ CO WYGLADAM DUZO MLODZIEJ I SEXOWNIEJ

Gość ja86sia
powyżej dobre porównanie :) równie dobrze można zapytać czemu nastolatki tak często nie mają żadnych hamulców i ubierają się jak dziwki... niestety - moda + gust :)