Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idchoehrhfrf

faceci lubia kur.witki, a nie swiete, klasyczne zony

Polecane posty

Gość idchoehrhfrf

ostatnio psulo sie u nas,moj maz zaczal wychodzic, wracac nocami, ja z dzieckiem sama, po kilkudniowej rozmowie wyrzucil mi ze nie zwracam na niego od kliku lat uwagi, ze sex jest monotonny, ze kontroluje go ciagle od kiedy mi to powiedzial zaczelam miec na niego ochote co chwile, cieszy sie za kazdym razem jak pies ktory dostal uliubiona kostke :) wyszedl ostatnio z kumplami wieczorkami na piwko, bez przerwy go caluje i przytulam, a dzieckiem kaze jemu sie zajmowac w 80%, ja w tym czasie robie sobie pazurki, wloski, masazyk twarzy, olalam klasyczny typ zony ,cudnie zadbane dziecko, a maz w kompie czy przy swoich filmach facet oszalal, chce aby tak zostalo, w piatek plauje wyjscie do kolezanki, moze do pubu, kto wie czy i mi sie nie przedluzy:) ;) on poczuje dreszczyk emocji, a kiedy wroce w nocy, przeprosze i zrobie mu lodzika ;) zmienilam sie i z tym mi dobrze, taki typ kobiety pociaga mezczyzn,i niech tak pozostanie, kocham meza i ciesze sie ze to zroumialam, bo inaczej pewnie nie bylibysmy juz razem, bo rozmawialismy juz nawet o rozwodzie...... :(

Gość bajubaj
pewnie że lubimy kurwiki.. do rozmów mamy kolegów :p:p

Gość idchoehrhfrf
nie jestem kurewka, bo nie biore za to kasy, i robie to z moim mezem z ktorym jestem 7 lat , mamy dziecko, kochamy sie na zaboj, ale jak w kazdym zwiazku jedna ze stron sie zatraca, ja popadlam w typ zony klasycznej, typ zony klasycznej, gotowanie, milosc zabojcza do dzieci, sexik od czasu do czasu, a maz niby razem z rodzinka a jednak " z boku" teraz jest on dla mnie najwazniejszy, poczulam co trace, i co zlego sie ze mna stalo, wiem czego faceci potrzebuja, jednak przez monotonnie zapomnialam o tym, zapomnialam o potrzebach mojego meza, a on w spokoju zwracal mi uwage, czego ja nie sluchalam KONIEC kobiety oddawajcie sie swoim mezom, porzadajcie ich, ubostwiajcie, chocby nawet czasami trzeba bylo grac...wiadomo, a bedziecie ich swiatem!! :) tak oni sa skonstruowani ;)

Gość dewnkdewndewdewd
ale odkrycie

Gość dewnkdewndewdewd
lubia jak napisalas ku.rwitki ,ale z drugiej strony nie przesadzaj z tym okazywaniem zbytnim czulosci bo czasem trzeba byc troszke obojetnym

Gość dewnkdewndewdewd
tzn wiesz faceci generalnie szybko sie nudza kobietami ktore im caly czas nadskakuja. teraz jest mile zaskoczony ,ale nie mozesz byc taka caly czas bo gawantuje ze w koncu mu sie to znudzi

Gość idchoehrhfrf
zona-swojego-meza zebys sie zaraz nie sposcila, Jezusa na pojedynek wywolujac :D takze kobiety !!!!te co sie im w zwiazku psuje, a nie wiedza o co chodzi, no to wlasnie o to a wszystkim wszechwiedzacym piczkom podziekujemy ;)

Gość drażni mnie to
Nawet kota można zagłaskać na śmierć więc uważaj z tym nadmiarem uczuć :)

Gość dewnkdewndewdewd
z tym ze maz ma sie zajmowac dzieckiem w 80 % to tez przesada.. opiekujcie sie nim albo po rowno ,ale wynajmij opiekunke jak chcesz miec troche czasu dla siebie. nie dobrze byc ,, swieta ,klasyczna zona " tzn typowa kura domowa ,ale dziecko do czegos tez zobowiazuje,a jak faceta bedziesz tak bardzo sprowadzac do roli kobiety tzn ze on sie wiecej zajmuje dzieckiem niz ty jest dosc niebezpieczne

Gość alebaba
Ideał Kobiety- to dama w salonie, troskliwa matka dla dzieci, ale dziwka w łóżku- i tak ma być

Gość idchoehrhfrf
hehe, nie jestem taka caly czas, 7 lat on mi nadskakiwal, do bolu, widocznie dlatego tak sie stalo, teraz na mnie kolej, ale nie boj sie, wiem jak dbac o swoje, faceci sie latwo nakrecaja, a potem "obkrecaja na pluszek" :)

Gość a ja wam powiem że
owszem facet to samiec i czasem potrzebuje się wyżyć. Seks jest potrzebny dla męża bo każdy facet kilka razy dziennie o tym myśli. Ja mam męża który bardzo to lubi i zawsze muszę mieć w sypialni żel nawilżajcy pończochy i odrobinę czułości. Nie codziennie udaje nam się - głównie ze zmęczenia przeżyć dobry seks. Wiem że gdybym się z mężem nie kochała i nie była blisko jego przyjaciółką to on by szukał kochanki... Każdy facet jak mu tego brakuje zaczyna szukać.

Gość ciekawe to co piszesz, mysle
ze u mnie mogłoby byc podobnie i mogloby to pomóc. Ale jak sie zmusic do takiego zachowania? Kiedys, kiedys taka bylam, ale i on byl inny. Jak mam pałac porządaniem do tv-kanapowego leniwca?

Gość a ja wam powiem że
Dziewczyna ma racje ze dba o swojego ślubnego bo inaczej to zaczeło by się miedzy nimi psuć... Nuda w związku i brak zainteresowania fizycznością...

oprócz sexu trzeba mieć jeszcze wspólne zainteresowania chyba że po tylu latach jedynym zainteresowaniem jest łózko-gratuluję takiego małżeństwa

Gość a ja wam powiem że
No słuchaj jak są ze sobą 7 lat to chyba nie są tak oddaleni od siebie bo by nie zaczeła mu dogadzać ?!

a może jemu chodzi tylko o sex?może się nią znudził ogólnie i tylko trzyma przy niej go tylko sex?

Gość a ja wam powiem że
Seks to może łączyć ale gdy nie mają dzieci gdy ona nie jest jego żoną tylko koleżanką, kochanką..w małżeństwie zawsze jest jakiś sentyment.

Gość kiciaka
pewnie, że masz rację :) Czasem trzeba być trochę kurewką dla męża. Sama to odkryłam i to też przy dziecku. Pamiętam jak wyszłam pierwszy raz na piwo z kumplami- alez był zazdrosny, nawet taki zaniepokojony. Potem zajebisty seks. Na nastepny dzień chyba z trzy razy powtórzył, że mnie kocha :):)

Gość ciekawe to co piszesz, mysle
a co oprocz seksu,przyzwyczajenia i wygody moze go trzymac tyle lat?

Gość a ja wam powiem że
Tak to jest dobra odskocznia a i kobieta troche zadba o siebie o bielizne o wygląd

nie muszę z siebie robić k........ żeby nasz sexik był zajebisty,wystarczy odrobina fantazji(nie trzeba z siebie robić dz.........)

Gość kiciaka
Robwalka- a skąd wiesz, że dla Twojego faceta taki seks jest zajebisty? ;);) Kiedyś czytałam, ze każdy facet chciałby dziewicę o doświadczeniu dziwki. I chyba coś w tym jest :)