Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnezja ^^

PROBLEM!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość amnezja ^^

witam wszystkich :)!! pisze tutaj bo juz niewiem co mam robic. ogolnie włosy teraz mam koloru platynowego sama doprowadzałam do tego koloru schodzac z wlosów czerwonych. kupowałam rozjasniacze potem na rozjasnione włosy kładłam farbe. pare miesiecy temu zrobiłam sobie balejarz myslac ze cos to pomorze. włosy mi sie krusza wogole nie rosna. kilka miesiecy temu je podciełam ale to nic nie dało nadal sie krusza i łamia. stosuje miliard odzywek zeby jakos je doprowadzic do normaqlnego stanu ale nic to nie daje. wydaje mi sie ze same sie skracaja. ostatnio pomyslałam ze moze gdybym zafarbowała je na kilka tonów ciemniejszy kolor to by poprawiło jakos kondycje ich? czy to dobry pomysł co mam zrobic? bardzo potrzebuje jakis porad co mam zrobic:((((???

Gość amnezja ^^
dodam ze prostuje codziennie włosy ale mam dobra prostownice czy to moze tez byc tym spowodowane?

Gość Ekspert Gelacet
Witaj, takie zabiegi jak farbowanie włosów wpływają negatywnie na ich kondycję, dlatego zmiana koloru na pewno nie poprawi sytuacji. Jeśli chodzi natomiast o stosowane przez Ciebie odżywki, pozwolą one chwilowo poprawić wygląd włosów, jednak nie umożliwią ich trwałej regeneracji. Dlatego chciałabym zaproponować Ci zastosowanie tak zwanego „nutrikosmetyku, czyli suplementu diety, który zadziała od wewnątrz. Ze swojej strony mogę polecić Ci Gelacet, który jest rekomendowany przez lekarzy dermatologów, a w Polsce pojawił się stosunkowo niedawno. Spośród innych suplementów o zbliżonym działaniu i właściwościach, wyróżnia go unikalna duo formuła. Jest to połączenie optymalnie dobranej dawki dwóch składników biotyny i żelatyny. Biotyna należy do witamin z grupy B i ma pozytywny wpływ na stan włosów, paznokci oraz skóry. Ze względu na te właściwości, niektórzy nazywają ją „witaminą piękności. Żelatyna zawiera natomiast aminokwasy, będące składnikami naturalnego białka budulcowego włosów i paznokci - keratyny. Gelacet jako suplement diety, jest dostępny w aptekach bez recepty. W zależności od swoich indywidualnych preferencji, możesz zdecydować się na stosowanie kapsułek lub saszetek z proszkiem, który należy rozpuścić w szklance wody. Pamiętaj, że aby Gelacet przyniósł spodziewany efekt, należy go zażywać codziennie przez okres co najmniej 3 miesięcy. Poprawa powinna jednak być widoczna już wcześniej, w miarę coraz dłuższego przyjmowania preparatu. Mam nadzieję, że zaproponowane przeze mnie rozwiązanie pomoże Ci rozwiązać Twój problem. Chętnie odpowiem na wszelkie ewentualne pytania. -------------------------------- Ekspert Gelacet, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące kondycji włosów i paznokci. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.