Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

Gdy on facet się nie odzywa ;/ ...

Polecane posty

Gość zuz12

Witam ! nie wiem co mam myślec . Od niecałego miesiąca jesteśmy parą . Wiadomo początki sa trudne i jeszcze czuje sie w tym związku troche nie poradnie . Byłam wczesniej w 4 letnim związku , który sie rozpadł z hukiem dlatego o dpoczatku to ja miałam wiecej wątpliwości. Spprawa wygląda tak : Wczoraj rozmawiałam 2 krotnie z moim facetem przez telefon w tym raz on do mnie zadzwonił mieliśmy się umówic na wieczór. Dzwonił do mnie ok 14 ( podczas rozmowy nie chciał mi powiedziec co robi tzn powiedział , że pogadamy jak sie spotakmy wieczorem ) no ok nie naciskałam . Powiedziałam , że zadzownie ok 18 i umówimy sie dokładnie . Zadzowniłam rozłaczył mnie po chwili oddzwonił . Pogadaliśmy chwilę i powiedział , że on bedzie mógł dopiero ok 21 sie spotakac ale że jak z nikim innym sie już nie umawiamy to chętnie do mnie przyjdzie . Stanęło na tym , że jeszcze zadzwoni i ustalimy dokłądnie co i jak . Oczywiście nie zadzwonił ... ( ja tez sie nie odzywałam ) . Dostałam o 23 sms: Przepraszam , że tak zostawiłem Cię bez żadnej wiadomości ale mam poważne problemy z mamą . Odezwę się jutro . Miłej nocy . Nic nie odpisałam . Jest już 16.30... nie mam żadnej wiadomości od niego trochę sie niepokoje. Nie wiem czy dzownic , czy nie ... . Mamy niby współnych przyjaciół , znam ich od gimnazjum . No nie wiem co p tym sądzic;/ . Myśłicie , że by tak sciemniał? ;/

Gość zuz12
ojj chciałam napisac inny tytuł . Mój Błąd :P

Gość zuz12
Własnie nie wiem czy powinnam . Napisał , że się odezwie to chyba powinnam czekac . W ostateczności to on bedzie się tłumaczył . Ale jestem zła na niego ;/

Gość zuz12
KUrcze ale to by pisał , ze odezwie się jutro ? Jakby chciał ze mną porozmawiac ?;/ itak by mi przez sms nie napisał . To mówicie zeby zadzownic?

Dirty Girl - no jak to dlaczego nei odpisała? Bo on, podły facet, uraził jej dumę zajmując się mamą! Podły cham! Powinna go rzucić, bo on jej nie szanuje! ^^

Gość zuz12
No nie wiem czemu byłam zła , pomyślałam , że może ściemnia .. Nie wiem ;/ .

Gość zuz12
Ale to nie zmienia faktu , że sam napisał , że sie dzis odezwie jeszcze tego nie zrobił. Myślicie zeby zadzwonic?

Nie dzwoń! Bo jeszcze pomyśli, że Ci zależy! A jesli musisz, to broń Boże nie pytaj co z jego mamą - bo wyjdziesz na natrętną i uzna, że wtrącasz się w jego sprawy osobiste!

Nogogłaszczka-dokładnie :O Facet się musiał zajebiście poczuć,że Cię przeprosił,napisał że ma problem z mamą-może coś poważnego naprawdę a Ty masz go w dupie.Może wyjmij głowę z własnej dupy i zobacz,że są też inni ludzie wokół.I nie mów,że chłopak sie będzie się tłumaczył bo równie dobrze to Ty możesz się tłumaczyć i przepraszać go,że miałaś go w dupie jak Ciebie potrzebował :O

Gość zuz12
Ok zrozumiałam już !;] :P

Gość zuz12
Już zadzwoniłam . Ma do mnie wpaśc po 19 dziś już na pewno ;] zobaczymy ... . Ale powiedział , że nic sie nie stało JESZCZE , żebym się nie martwiła i takie tam ;] . Głupo mi było ;/ mogłam czekac .

Gość zuz12
Nie mam 21 lat :P . A i powiedział , że mi wszytko wyjaśni jak przyjdzie .

Gość zuz12
nie wiem co wykombinował ...