Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany_

Mam 21 lat i nigdy ten teges

Polecane posty

Gość przegrany_

Wszystko przez moja gebe, juz mam dosyc tego. Spalilem wszystkie swoje zdjecia, bo nie moge zniesc tych pryszczy, juz nie pamietam jak to jest miec czysta cere, bo zmagam sie z tradzikiem od 3 klasy podstawowki i problemem nie jest pare drobnych krostek, a duze na policzkach i na czole, wszedzie prawie. Laski w klasie mnie unikaja, a jak juz jakas spojrzy, to mam wrazenie jakby miala sie zaraz zwymiotowac wprost na mnie, coraz gorzej sie z tym czuje, nie wagaruje tylko dlatego, ze lekcji malo, ale z domu poza szkola w ogole nie wychodze. Siedze przy kompie do pozna i ide spac, nie mam nikogo ;/ Co bycie zrobili na moim miejscu??? Nic do tej pory nie pomoglo, zadne kremy, wizyty u lekarza.

Gość a izotek ??
? probowales ?

Gość przegrany_
nie stac mnie

Gość a izotek ??
a rodziców tez nie ? dziadkowie ? teraz izotek kosztuje ok 100 zł a jak masz kogos w niemczech to jeszcze taniej ? moża złap sie do jakiejs pracy chociaz na 2 miesiace to bedziesz miał na cala kuracje ?

Gość wyslij mi swoje foto
na kasiunia94b@wp.pl postaram sie pomoc

Gość przegrany_
100 zl? a cala kuracja? Czytalem, ze to w tysiace idzie. Najgorzej, ze o ile wczesniej bylo latwiej sie akceptowac, teraz jak pisalem coraz gorzej sie z tym czuje i coraz trudniej mi wychodzic z domu bez wstydu. Zdjec nie wysle, wole unikac tego..

Gość a izotek ??
100 zl jedno opakowanie ktore starcza na miesiac albo pól ,zalezy jeszcze ile wazysz