Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katoliczek

Katolicy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

norma-jedne robia jako galerianki inne jako "ksiażece " kurewki-bo tak lepiej brzmi:D:D:D:D Pozniej może dostaniesz mszalne za frajer t zamoczysz w nim morde i bedzie super.Bo za frajer. Tzn.za ciagniecie bata:D:

Mam placić za zbawienie? Dziękuje postoje. To bog zbawia jak juz coś a nie jais klecha w sukience. To nie płać. Ważniejsze są sprawy duchowe, nie materialne.

a no własnie Kaitan.I tu madrze prawisz. Tylko czemu tak wileu lata jak na srake do kosciola? Jeśli się wierzy to rownie dobrze mozna w domu porozmawiać z Bogiem . W tramwaju porozmyślać,na uczelni przeanalizować. Ilu ja kurwa znam katolikow ktorzy oltarzyki potworzyli,w kościele czesciej niz w kiblu .A jesli chodzi o zycie codzienne to daja po piżdzie innym. I to jest katolik? Bo nie bardzo kapuje. Koleżanka do kościola chodzi ,modły odprawia ale z zadnych przykazan nie korzysta.Obgaduje ,jest wredna i robi na złośc najbliższym. Ale jak przychodzi niedziela.Wdziewa wiekską białą bluzke i wio na msze -zamiast dziecku zabawke albo ksiazki do szkoly to sypie stowkami księdzu na tace.A kiedy zmarla jej babcia poprosila ksiedza,żeby ten odprawil msze -to powiedział ,że msza kosztuje 400 zl. Bo bedzie musial jeszcze z laska na cmentarz dojechac. KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Niech tylko bambus zapuka po kolędzie w tym roku do mych bram to mu powiem co o nim myśle!!!!!!!!!!!! Nie będe sie czaic niech huj wie co o nim mysle . A jak będzie potrzeba to i na sume pobierze i na ambonie przemówie.Nie zamierzam sie pierd olic z cwaniakami:D:DD

Szkoda mi Was wiecie?Nie rozumiecie podstawowych spraw związanych z wiarą Pół biedy jeśli tak mówi ateista Gorzej jak ktoś kto uchodzi za katolika...Nie wierzy się w Boga dla księży, dla innych czy na pokaz Tylko dla samego siebie i Boga Wielu jest takich co tego faktu nie rozumie Nie raz tu czytam "nie bede chodzic do koscioła przez ksiedza" Bez komentarza Czy do lekarza idzie sie żeby posłuchać co ma do powiedzenia na temat polityki,pogody czy tego co nam dolega?i Ważne jest to co nam ksiądz mówi o Bogu REszty można nie słuchać jak nie zgadza się z naszymi przekonaniami Ksiądz to tez czlowiek - ma prawo się mylić A już totalnie żałosne jest to że takie przygłupy obrażają wiarę innych Zajmij się sobą jeden z drugim i nie przejmuj się losem katolików My sobie damy rade

Gość Gość
Wiara to bardzo ważny aspekt w życiu człowieka. Dla każdego jest czymś wyjątkowym. Niestety religie masowe, jak np. katolicyzm jest w 99 % nie rozumiana i sterowana od widzi mi się danego księdza, w danej parafii . Klepana. Równie dobrze można by w mówić, że deszcz gówna pada w poniedziałkowe noce kiedy śpimy, albo raz w miesiącu trzeba przypierdolić żonie w twarz dla jakiegos świętego. Religia powinna byc dla ludzi, jako sprawa indywidualna. Wartości dobra i zła są przecież zbliżone, niezależne od wiary.

Gość autorki, czemu sie pieklisz
nikt nikogo do chodzenia do kosciola nie zmusza. Jak kto chodzi, daje ta tacę to widac ma taka potrzebe i co ci do tego. Poki nikt mnie nie nawraca, temat mnie nie dotyczy. A jakos nie nawraca. Zyj i daj zyc innym.