Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

6 typów kobiet ze strony, których nie znoszę

Polecane posty

1. Wszystkowiedzące Znaja sie na wszystkim, od medycyny poczynajac, a na polityce konczac. Generalnie to pewnie kury domowe, albo znudzone pracowniczki, ktore opierdalaja sie w urzedowym czasie pracy. 2. Prowokatorki Zakladaja tematy, jakie to one nie sa zajebiste, czasami daja tez fotki. Liczna grupa prawikow jest z tego bardzo zadowolona. Ale ci powazni forumowicze czuja frustacje ogladajc kolejny topic - czy mam zajesta figure, czy nie. 3. Plączące zakompleksione dziewice Wyzalaja sie jakie one sa brzydkie. Ze nikt ich nie chce. Pomijajac fakt, ze dziewictwo jest atutem kobiety (no chyba ze juz jest w sr. wieku), ciagle sa frustrowane, ze maja blone, jakby na 1 dyske nie mogly isc i tam dac szpary. Faceci tam nie patrza na urode, byle zaliczyc cokolwiek. 4. Złośliwe pomarancze Generalnie banda idiotek, ktora stara sie dopierdolic do byle czego. Ich dzialania sa po prostu zalosne. 5. E-samobójczynie Jakie zycie jest zle, chyba skoncze z soba. Pierdola te swoje smuty, choc tak naprawde nawet przez mysl by im nie przyszlo targnac sie na wlasne zycie. 6. Tolerancyjne Gej, Arab... wszystkich kocham. Zwiazek z ciapatym? Czemu nie! Dam dupy i o tym napisze, w koncu fajnie miec bezowego chlopaka, czy czarnego. milosc bez granic.

Gość a wszystkie te typy i jeszcze
wiele gorszych łączy w sobie Sroxelia

Gość o zesz w pizzde
jestem w grupie nr 2 ;)

Gość z warmii i mazur
NOi i żona swojego męża, która nic nie robi całe dnie, tylko na kafe siedzi, a wszysstkie dziewczyny wyzywa od materialistek, sama będąc na utrzymaniu męża

Gość 5 idealnie pasuje do noxeli
pierdolone emo dziecię

Gość jaksasjka
o zajesbiscie napisane ;)

Gość a numer 3 idealnie pasuje do
Rhiovannion

Gość a numer 6 pasuje do
Lady Love..;)

Gość co bedziesz zrec
ale pierdolisz glupoty, pewnie jestes tom wrednom dziewicom :classic_cool:

Gość Gośka385
Ja nie cierpię tych co nic nie wiedzą a ich rady są małowartościowe. Reszta mi nie przeszkadza w zasadzie.

Gość a numer 6 pasuje do
może i nie ale bliżej Ci do tego numeru niż jakiegokolwiek innego :classic_cool:

ja najbardziej nie lubie numeru 3 i numeru 6, reszte da sie zniesc, a czasem nawet jest smiesznie poczytac :P Do tego nie lubie facetow, ktorzy zaliczaja sie do gruby numer 3 :)

Gość Żrę banana
Ja nienawidzę chłopczyc.

Gość a numer 6 pasuje do
a jaki wg Ciebie jest najodpowiedniejszy?

zalosne, juz widzialam kilka twoich topikow i smiech na sali.. sam wkleiles fotke w dodatku na tle jakiegos grata z cytatem furka prezesa... uwierz mi chlopcze ze nie ma sie czym chwalic... ja wole czytac niz pisac na tym forum ale nie moglam sie powstrzymac, pozdrawiam

ja też nie znoszę takich kobiet ; D dlatego całe życie lepiej dogaduje się z facetami ; ) zapomniałeś dodać o tym obgadujących wszystkich do okoła