Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

6 typów kobiet ze strony, których nie znoszę

Polecane posty

"o ile pamiętam, to ty notorycznie zakładasz denne tematy na temat polek puszczających się z ciapatymi" jezeli to prawda Wertyp to wg mojej teorii nie kochales sie przez przynajmnie ostatnie 6 mies :P

a czy to idiotko rozumiesz, ze nie mozna im dac wolnosci bo to banda terrorystow? turcja okupuje cypr - moze na nich sie skup. nie znasz historii, oni nigdy nie dostana tej ziemi. zreszta np. saudyjczycy tak naprawd popieraja izrael.

jezeli to prawda Wertyp to wg mojej teorii nie kochales sie przez przynajmnie ostatnie 6 mies ja stawiam na notoryczny onanizm i kryptohomoseksualizm.

ja stawiam na notoryczny onanizm i kryptohomoseksualizm. Toż to Prezesik, jak malowany.

Gość Nie lubię wojny......
Faceci wymyślają wojny. Niszczą wszystko, biją , boksują, walczą nie wiedzą sami po co. Trzeba im wstrzykiwać hormony żeńskie, żeby złagodnieli a świat w krótkim czasie zamieniłby się w raj na ziemi.

prezes barrakuda... - glupia, jedz do palestyny i pogadaj z nimi. oni zabijaja wlasne corki nawet za podejrzenie o puszczanie. ciebie tez by ubili. to najgorsze araby. od dziecka uczone niszczyc. a teraz wroc do mojego postu z godz. 20:33 i przeczytaj jeszcze raz. powoli.

ok topic ci sie w miare udal (pierwszy post) a potem to samo zrzedzenie co zawsze...no ale dobrze ci idzie prezes

Przynajmniej Prezes trzyma poziom - wprawdzie karłowaty, przynudnawy i zajeżdżający przyczajonym murzynem, ukrytym gejem, ale zawsze to jakaś self marka.

Trzeba mieć swój "trade mark". Przy okazji, dlaczego bycie tolerancyjnym musi oznaczać egzekwowanie swojej tolerancji poprzez wybieranie sobie tylko i wyłącznie facetów z innych grup etnicznych? :P

Gość hahahhahahah111
heh dobre w sumie zgadzam się z toba oczywiscie sa tez inne typy no ale te pominąłeś... ja jestem chyba nr.1.