Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

6 typów kobiet ze strony, których nie znoszę

Polecane posty

asia na forum zauwazylam, ze faceci czesciej obgaduja i zakladaja tematy typu 'ta i ta to szmata' :P panienki tez sie zdarzaja w sumie, ale glownie faceci.

a co Ty sie przejmujesz co kto mysli o Twoim samochodzie? :P Jak ja bym sie przejmowala to chodzilabym piechota zamiast jezdzic swoim gratem :D wazne ze jezdzi, a ci co krytykuja przewaznie jezdza autobusem xD

Gość Gośka385
Do mnie pasuje zdecydowanie numer 1

Gość mnie_tylko_6
wkurwiają, ale tylko te co tu się lansują na mega-kurwy

sorry ze cie urazilam i twoje auto... poprostu piszesz pod ktoryms punktem o dziewcyznach ktore wrzucaja foto zeby tylko uslyszec jakie to nie sa ladne... a sam foto wrzuciles zeby ktos to skomentowal i po co skoro zaklejasz twarz. a foto z autem jesli chciales sie pochwalic to tym autem mogles sie pochwalic sporo lat temu ale nie teraz. moje zdanie.

Gość r43t434t4t
lady okropna grzywka, bez bylo ci lepiej :( nie znosze grzywek ;///

Gość mnie_tylko_6
dobrze, że akurat w kuchni taki spontan Cię dopadł, a nie np w ogrodzie..

ja tez nie znosze, ale korcila mnie mala zmiana ;) i w sumie to mi sie nawet podoba, teraz tylko ogolnie musze fryz zmienic :D

kazdy chyba tnie czasem nozyczkami jak przyjdzie na to pora :P a ten kolor nawet jesli farbowany to mi sie podoba niestety ja za dlugo malowalam swoje wlosy na czarno i teraz musze miec ciemne (mam brazowe naturalne) i juz dlugi czas w ogole nie farbuje zeby pozbyc sie tego koloru i potem zafarbowac na cos jasniejszego :)

e tam samochod jak samochod, ja znam moze garstke osob, ktore maja wypasione samochody, reszta znajomych podziela moj los i jezdzi starszymi autkami :)

co to za gadka prezes, auto wiecej warte niz ja... a ja mam w domu televizor wiecej warty niz ty.... jak to brzmi?? przeczytaj samego siebie :) nie zamierzam walczyc na slowka obrazajac sie w ten sposob. rozumiem ze stare autko ma wartosc sentymentalna itd ale na kafe to sie nim sie nie da pochwalic. i chyba az tyle nie jest dla ciebie warte skoro zostalo usuniete po kilku komentarzach :)

Gość tak_to_prawdaaa
faktycznie, niektórych to ciężko sklasyfikować:D

Gość ankaa247
a ja nie lubię prawików. osobiście uważam ze jak facet nie stracił dziewictwa do 18 roku życia, no ewentualnie do 19, to jest jakąś ciapą :O

Gość ankaa247
Nie uprawiałam seksu, jesli o to Ci chodzi. Ale ja jestem kobietą. A facet to ma być jak buhaj kurwa!!!!