Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia66666

czy to ciaża

Polecane posty

Gość gunia66666

podejrzewam ze jestem w ciązy, ostatni raz uprawialam seks w lipcu, za kazdym razem sie zabezpieczałam prezerwatywą, Miesiączkę mam normalną, tylko, że z takimi dziwnymi skrzepami, przez ostatnie tygodnie jestem zmęcona i senna, przytyłam i powiekszyl mi sie brzuch, nie mam rozstepów ( od 2 miesięcy przestałam intensywnie uprawiac sport ) zadnych innych objawów nie mam . ale się boję . dodam, że przymuję methotrexat i tramal w duzych dawkach. co o tym sądzicie? czy moge byc w ciązy ?

Gość miałam nadżerkę
zrób test albo beta hcg z krwi

Gość Pusica
jw. przeca jasnowidzami nie jesteśmy

Gość gunia66666
ale jest jakes prawdopodobienstwo?

Gość Pusica
jak się sexisz, to zawsze jest, sprawdź betą

Gość miałam nadżerkę
moja droga to nie matma żeby obliczać prawdopodobieństwo!

Gość gunia66666
wsparcie maksymalne !

Gość KokolinoKokolino
Następna Iwonka13:-O

Gość Pusica
Wsparcia możesz se szukać na forum, ale co ci to da że 10 osób napisze ci że nie ma raczej możliwości, a okaże się że jesteś w ciąży. No co ci to da? Nie lepiej zrobić test? Ja to nie pojmuję tych bab z miasta.

Gość uchdc
To juz pazdziernik, od lipca minelo duzo czasu, a ty sie tyle zastanawiasz i nawet testu jeszcze nie zrobilas?

Gość Pusica
Iwonkę 13 bolała noga, a ją nie :D To może nie jest w ciąży :D

Gość gunia66666
liczalam na to, ze ktoś mial podobny przypadek . ALE DZIEKUJE

Gość gunia66666
nic nie podejrzewałam, dosłownie nic, ale dzis ten brzuch wydał mi sie taki podejrzany. boje sie, jutro zrobie test

Gość Lilianna LillaRóż
Skoro nie boli cię noga, to nic ci nie pomożemy. Jakby bolała to już inna sprawa, wtedy na pewno byłabyś w ciąży :)

Gość gunia66666
heheh, o co chodzi z tą nogą ?? ;)

Gość Pusica
Nie ma podobnych przypadków, każdy czymś się różni. To drętwieje ci ta noga, czy nie? :D A tak serio, to zachowaj się jak dorosła i zrób testa lub idź na betę.

Gość miałam nadżerkę
no ja okres często miałam ze skrzepami i jakoś w ciąży nie byłam. Pomogłam ci? A może to skutki uboczne leków: np. Tramal ma: Możliwe skutki uboczne: Bardzo często: nudności i zawroty głowy. Często: wymioty, zaparcia, nadmierne pocenie się, suchość w jamie ustnej, ból głowy, splątanie. Mogą wystąpić także zaburzenia czynności układu krążenia (kołatanie serca, omdlenia) - występujące szczególnie podczas podawania dożylnego leku oraz u pacjentów osłabionych lub po wysiłku fizycznym. Rzadko obserwowano: osłabienie mięśni szkieletowych, zmiany łaknienia oraz zaburzenia w oddawaniu moczu. W pojedynczych przypadkach opisywano drgawki pochodzenia mózgowego - występowały one prawie wyłącznie po podaniu dożylnym dużych dawek leku oraz jednoczesnym leczeniu środkami mogącymi obniżyć próg drgawkowy lub wywołać drgawki. Lek może wywołać uzależnienie, szczególnie u pacjentów z tendencją do nadużywania leków, oraz mogą wystąpić objawy związane z reakcją odstawienia, podobne do obserwowanych po odstawieniu opioidów. W pojedynczych przypadkach zaobserwowano zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych. Lek może upośledzać sprawność psychomotoryczną, zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługę maszyn. A ten drugi lek: Możliwe skutki uboczne: Najczęściej wrzodziejące zapalenie błony śluzowej jamy ustnej, obniżenie liczby białych krwinek, dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego (nudności, brak łaknienia, wymioty i/lub biegunka). Zmiany skórne: rumień, świąd, pokrzywka, wypadanie włosów, nadwrażliwość na światło, zaostrzenie zmian łuszczycowych po ekspozycji na promienie UV. Stłumienie czynności szpiku. W obrębie przewodu pokarmowego: zapalenie błon śluzowych, zwłaszcza jamy ustnej i dziąseł, jelita cienkiego, owrzodzenia jelit, krwawienia z przewodu pokarmowego, uszkodzenie komórek wątroby, stłuszczenie, ostry zanik i martwica wątroby, marskość (zwykle po dłuższym leczeniu), krwiomocz, niewydolność nerek (zwłaszcza po dużych dawkach leku), zapalenie i owrzodzenie błony śluzowej pochwy. Ból głowy, senność, kaszel, zaburzenia widzenia, drgawki, zaburzenia percepcji i nastroju. Zaburzenia metaboliczne, nasilenie cukrzycy, osteoporoza. Lek może upośledzać sprawność psychofizyczną i zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługę maszyn.

Gość Pusica
Ta z nogą to podobny przypadek do Twojego. Niejaka Iwonka13 prosiła o radę, żeby jej powiedzieć czy jest możliwość że zaszła, bo zdaje się że drętwiała jej noga :D

Gość gunia66666
no niestety noga mi nie drętwieje . nudności itp, równiez nie mam takze chyba w ciazy nie jestem, ale jutro zrobie test a w poniedzialek na beta. lepiej miec pewnosc

Gość Pusica
Fajnie że wreszcie do tego doszłaś :P

Gość gunia66666
Pusica jestem młoda i nie o wszystkim wiem, to ze zrobie jutro test juz bylo pewne, ale chcialam jeszcze sie dowiewuedziec co inni mysla o tej sytuacji . Dziekuje

Gość Olabogaaaa
Oj gunia nie jesteś za młoda żeby iśc do łóżka z facetem ale na wiedzę jesteś za młoda.....chyba raczej za głupia!! wiesz może zrób test ...ale inteligencji!!!