Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha00

niepokojące objawy

Polecane posty

Gość gocha00

cześć ! Mam pytanie dotyczące mojego organizmu :) otóż kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia (to było dokładnie 5 dni temu) oraz kilka razy przed, on skończył w środku. Od około 6 dni strasznie bolą mnie piersi, a kiedy zdejmuje stanik wieczorem, czuje jakby ważyły 20kg, są bardzo wrażliwe na dotyk, ale z stukami nic specjalnego się nie dzieje. Na dodatek nie chce mi się palić, chociaż nie jestem w nałogu, a zawsze miałam pociąg do fajek. Boli mnie krzyż, ale tylko gdy się kładę na plecach. Muszę się kłaść po malu. Dodam, że @ powinnam mieć pod koniec miesiąca lub na początku listopada, różnie to bywa, ale nigdy nie miałam przedwczesnego, więc to odpada. Pomocy dziewczyny ! :)

Gość Olabogaaaa
5 dni to okres kiedy plemnik zagnieżdza sie w jajeczku i akurat Twoje dolegliwości są za wcześnie.Może sie denerwujesz i przez to . Ja jak myslę że zaszłam w ciaze to mam wszystkie objawy ...tylko ciązy brak :) ;)

Gość gocha00
czyli pozostaje mi tylko czekać ? :( jestem strasznie niecierpliwa ;p

Gość dfrgklhujkl;
będziesz mamusią :)

OOOooooooooo Gratulacje:) TAKIE objawy mialam 2 razy w zyciu:) Za drogim razem wiedzialam juz doskonale , ze jestem w ciazy:)

Gość gocha00
ale czy po tak krótkim czasie, a w zasadzie nie wiem do końca jakim, bo nie wiem kiedy dokładnie mogło zajść do zapłodnienia, mogą być jakiekolwiek objawy ? Może poprostu jestem przewrazliwiona i wmawiam sobie pewne rzeczy ? Co mam robić ? Pomocy ! :)

Gość gocha00
dzięki, wyprzedziłas mnie ;p widzisz...każdy mówi inaczej. I bądź tu mądry...

Raczej nie ma opcji, żebyś po 5 dniach miała objawy. Ja pierwsze typu ból piersi zaobserwowałam dopiero po ok 3 tygodniach od zapłodnienia, a testy wychodziły mi negatywne przez miesiąc. Także niestety trzeba czekać, bo jest grubo za wcześnie ;)