Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycmozekierowca

Prawo jazdy kat. C

Polecane posty

Gość bycmozekierowca

Cześć Może ktoś wie ile kosztuje zrobienie prawka na kat. C Ile kosztuje samo prawko. Ile kosztuja papiery na przewóz osob, rzeczy itp. Jak ktoś wie to prosze o pomoc Dzieki

Gość bycmozekierowca
nie zartuj O_O 5 tys??

Gość bycmozekierowca
no to raczej opada.. myslalem, że zrobie prawko + te kursy i wkoncu znajde prace, ale pech...

Gość bycmozekierowca
no te 5 tysi mnie dobilo myslalem ze prawko z 1.5 tysia + te kursy drugie tyle max..

Gość niedoszlygitarzysta
Ale to urząd finansuje? A ta umowa o prace to z firmy w ktorej bym jezdzil? Na ile by taka umowa byla podpisana? Ile urzad wymaga czasu na odpykanie w danej firmie? Czy mozna w tym czacie szukac innej i w razie czego rzucic poprzednia i zatrudnic się w tej ktorej chcemy, czy musze tam dokonczyc? Wiesz cos o tym?

Gość niedoszlygitarzysta
ale to pewnie nie w moim urzedzie, co najwyzej w tej dziurze na wozki widlowe mozna zrobic, zrobilem i huja pracy dalej znalezc nie moge nawet w swoim fachu.. bieda mieszkac w tym kraju ehh.

Gość niedoszlygitarzysta
a czy te prawko mozna zrobic w wieku 19 lat? Bo teraz ktos mi zamotal, ze na motory wiecej lat trzeba to moze i tu sie zmienilo niewiem?

Gość niedoszlygitarzysta
dzieki wielkie bardzo mi pomogles, w pon. przejde sie do urzedu może akurat cos fajnego bedzie dzieki i czesc

Gość Scania są
Tylko kolego , jedno małe ale , samo prawko niewystarczy , potrzeba doświadczenia żeby mieć prace na fajii