Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilnkier

POWIEM PRAWDĘ: NIE LUBIĘ SEKSU! a to z takiego powodu, że

Polecane posty

Gość trulu
a jak się wczuję to w ogóle fajerwerki widzę i to szczęście wszędzie w moim chłlopaku mnie przepełnia i ja też czuję heaven. ale kurwa... codziennie tak się nie da :( trzeba ciągle dorzucać drwa do ognicha :( a kiełbacha się smoli ... blee... że też takie parówki z jajkami im wymyślili hahahahahaha.... mało że obrzydliwe to śmieszne. jakby obcy :|D pocieszne. ja nawet mówiłam do małego mojego bo serio... to tak się dało ;) wspominałam mu, że jest chujowy. i ten chuj się wtedy podniecił. hah! ale miałam satisfaction mrrr

Gość z jednej strony Ci współczuję
autorko, a z drugiej strony myślę, że przynajmniej oszczędzasz sobie kilku problemów w życiu, bo faktycznie jest tyle innych przyjemności w życiu które nie wiążą się ze zdradami, chorobami wenerycznymi, niechcianymi ciążami i całą resztą.

Gość jjssjj
cześc ponownie kilnkier! :) I znów sobota... Dzień a raczej noc kiedy można a nawet "TRZEBA zaszaleć". Nienawidzę soboty :/

Gość takiemojeowezdanie
Ja uważam że nikt nie krzywdzi partnera czy partnerkę za to ze nie uprawia seksu , każdy się decyduje na to co mu odpowiada ! No co.. nie lubi seksu , jest nie pełnosprawny czy bezpłodny itd , wszyscy ci nie powinni zakładać rodziny !!? bo co.. kazdy ma prawo do szczęscia , jesli akceptuje to 2ga osoba sądze że nie to niema najmniejszego znaczenia ! Moze ci którzy nie dycydują sie mieć dzieci tez nie powinni zakładać rodziny bo to bezsens ,nie rozumiem ludzi którzy czasem cos pomysla a napisza ! ze osobie coś nie odpowiada to nie znaczy ze innym tez ! .Ja tez nie lubie seksu , jestem z chłopakiem 4 lata akceptuje to .I wcale nie zeby mnie nie pociagał czy coś, bo byłąm już w wielu zwiazkach za kazdym razem było tak samo. Jedni go pragną , drudzy nie potrzebują ! Jak ktoś już napisał seks jest przereklamowany , za duzo sie onim pisze a pozniej tacy co zanim nie przepadaje wydaje im się ze sa nie normalni . ! Bzdura! Mój partner to akceptuje i powiedział ze nie bedzie mnie do niczego zmuszać gdyż owy "seks "nie jest wszystkim !!

Gość takiemojeowezdanie
dodam że napisałam to o tej rodzinie gdyz ktoś na innym forum stwierdził iz tacy ludzie nie powinni zakładac rodzin. !

Gość jjhkkh
a masz jakąś ciekawą grę wstępną? spróbuj może porozmawiać z facetem, że chciałabyś tylko, żeby pieścił cię manualnie, pokaż mu jak się onanizujesz i poproś żeby zrobił tak samo. powinno cię to nakręcić, zmienić twoje podejście do seksu. zgeneralizowany strach i uprzedzenia nie pozwalają ci się zrelaksować i mieć przyjemności z seksu. niechęć pewnie da się zmienić, ale wymaga to czasu i obustronnej współpracy. seksuolog mógłby w tym pomóc. piszesz, że seks jest brudny ( ktoś ci to wmawiał w dzieciństwie?) to, że cie krępuje wynika z uprzedzeń, albo z nieakceptacji swojego ciała, wstydu związanego z nieoswojeniem się z partnerem, ze sobą samą.

Gość zgadzam sie seks jest
czyms okropnym a ludzie go uprawiaja bo nie wymysleli czegos lepszego od niego ale mysle ze to kwestia czasu. Wtedy bedzie sluzyl jaki mial cel pierwotny czy dla prokreacji

Gość Marilenka
To nie choroba, to aseksualność. Jest mała grupa ludzi która tak się po prostu rodzi. Są fora w internecie, widziałam kiedyś takie w języku angielskim.

Gość Uff......
Te oziębłe zawsze będą twierdzić że są normalne i nie widza w tym nic złego, bo wiele kobiet nie umie jeździć samochodem i też jakoś żyje, no nie ? Leczyć się nie będą, bo i po co ? przecież są normalne.

"seks jest czyms okropnym a ludzie go uprawiaja bo nie wymysleli czegos lepszego od niego" dziwnym trafem 99% ludzkiej populacji twierdzi coś zupełnie innego. :D

Gość vmb,AV
Ja polubiałam seks dopiero jak miałam 25 lat, kobiety tak mają, że później do tego dojrzewają. A dobrze by Ci z nim było gdybys go naprawdę kochała, to wtedy lubiłabyś to jak Cie dotyka.

Gość vmb,AV
Uważam,że gdyby mój chłopak nie chciał uprawiać seksu i mówiłby mi,że go nie lubi i nie chcę i musiałabym się sama masturbować, to bym była mega wkurzona. Facet , który nie chce uprawiac sesku z kobietą, nie powinien z nią być, to samo tyczy się kobiet. Nie jestem gówniarą nie chcę się onanizować, tylko chcę uprawiac normalny seks z moim ukochanym przynajmniej raz na 2 dni!!!