Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryszard_z_małego_miasta

Co sie bardziej liczy w związku ?

Polecane posty

dobre serce czy ogromny portfel ?

możecie sie wypowiedzieć drogie Panie ?

Gość dbjdsbc
Rysiek no oczywiscie ze czlowiek a nie portfel!

Gość dbjdsbc
co to za pytanie... nie wierzysz w siebie? myslisz ze z wielkim potrfelem znajdziesz sobie pania na cale zycie? a co jesli kasa sie skonczy a co jesli popadniesz na zdrowui-pani wymieni cie na nowszy model chcesz tego? lepiej oczaruj jakas mila pania swoja nonszalancja, zapros do dobrej restauracji i dbaj o nia jak o najdrozszy skarb zawsze i wszedzie kasa szczescia nie daje

Gość gjj
to zalezy od partnera rzecz jasna

Gość fajny_film
chyba nie spodziewasz się szczerości?

Gość dbjdsbc
naprawde nie probuj oczarowac kobiety swojim portwelem, bo tym samym sam sobie sznur na szyje zakladasz i taki zwiazek nie bedzie mial przyszlosci nie pytaj mnie skad-ja po prostu wiem cos o tym

chciałbym jednak abyście napisały szczerze, otóż mam wielkie serce i ogromny szacunek dla kobiet, niestety jeszcze nie zdarzyło mi się aby jakiejś to odpowiadało na dłuższą metę, mam problem ze znalezieniem sobie kogoś mimo tego, że uważam sie właśnie za osobę z wielkim sercem.

Gość dbjdsbc
oczywiscie musisz zarabiac i byc zaradny, ale musisz tez miec inne cechy jakich wielu mezczyznom w tym swiecie brakuje.....ech

Gość dbjdsbc
mysle ze jeszcze po prostu nie trafiles na swoja dame glowa do gory i nie poddawaj sie

Jestem z małego miasta i zaczynam tracić nadzieje, oczywiście zarabiam nie jestem pierdołą, mam trochę ze złotej rączki, umiem gotować bym codziennie doił krowy dla mojej ukochanej, żeby miała świeże mleczko i jajka na śniadanie, nawet bym łowił dla niej ryby w rzece, tylko ni emam dla kogo :(

Gość dbjdsbc
masz za to internet skoro panie w twojim malym miasteczku zaczynaja sie konczyc, poszukaj w sieci! agencje matrymonialne/pani pozna pana masz spore szanse ;) coraz wiecej par skojarzonych zostalo dzieki internetowi

Dużo w głowie bo tego zazwyczaj brakuje, on się nudzi,ona myśli że on zdradza więc robi to samo. Później wychodzi na jaw że ona zdradziła bo myślała że on też,on niewinny ale robi na złość i też zdradza i tak się kończy przysięga.