Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym myslec

Czy dostalyscie pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

Ja nie:( Troche mi przykro, ze nawet srebrnego pierscionka nie dostalam:( ani kwiatow:(

Gość i co z tego że
ja dostałam złoty z szafirem + bukiet czerwonych róż... moje małżeństwo się rozpadło po roku, więc to nie jest wyznacznik milości :D

A co myslicie o zareczynach bez pierscionka? Myslicie, ze mu naprawde zalezy? Przyznam, ze caly czas liczylam, ze dostane od niego chociaz symboliczny srebrny pierscionek (bo to nie cena sie liczy, a tradycja, pamiec), ale moge o tym chyba tylko pomarzyc:(

Gość Mjenja zawud Swetlana
Jak facet kocha to sprezentuje. Pojdzie do drugiej pracy i kupi. To fakt, ze mu zalezy. A jak nie kupi to nie ma pieniedzy, wiec z czego slub?

a jak sadzicie, dlaczego on mi nie kupil zadnego pierscionka?:(

Gość i co z tego że
a to może jego zapytaj?

On na reke dostaje 5 tys., wiec to nie jest tak, ze go nie stac:( Moja pensja przy jego zarobkach wyglada slabiutko... Zastanawiam sie czy on o mnie naprawde mysli o mnie powaznie, czy tylko pomyslal sobie, ze czas sie ustatkowac i po prostu "padlo na mnie":( Myslicie, ze mu na mnie zalezy? Nie chcialabym miec meza ktoremu tak naprawde na mnie nie zalezy:(

Ni zalezy. Zakochany facet staje sie romantykiem. A twoj to moim zdaniem na latwizne chce pojsc, a z Romantyzmu to pewnie pisal kiedys wypracowanie o poezji Mickiewicza.

Moj maz kombinowal, jak mogl, zeby kupic mi pierscionek. Ja dostalam za EUR 2000, ale ucieszylabym sie tez z takiego za EUR 10. A ty juz jestes po zareczynach? Bo dzis tu jakis Kafeterianin wypytywal o opinie na temat pierscionkow zareczynowych. To nie byl przypadkiem twoj?

Jakos mi tak troche przykro, ze on nawet nie pomyslal o tym jak ja moge sie czuc:( Bo jest mi glupio:( Ja nie znam ani jednej osoby, ktora nie dostalaby pierscionka zareczynowego:( Mpja mama i przyjaciolki chcialy zobaczyc jaki pierscionek dostalam, a ja co? Nie mam, nie zasluzylam:( I tu nie chodzi o jakies drogocenne cacko. Sama nie chcialabym nosic na palcu "kupy kasy", ale cos skromnego, symbolicznego:(

Gość no dziekie dziekiee
moze nie wiedział co kupic jaki? wiec podeslij mu na mail porjekty mniej wiecej;) bo czy lubisz owalne, kwiatki czy serduszka to szalona roznica..i moze nie trafic;) ja kwiatkow nie lubie serduszek tez nie;) itp owalny mam wiec 2 taki sam? po co;) tak wiec widzisz. A pierscionki są podobne i takie same.

A jak ci sie oswiadczyl?

my jestesmy juz po "zareczynach":( Tylko ja nie wiem czy mu naprawde zalezy:( On nawet mi kwiatow nie kupil:( tylko mojej mamie:( Nie wiem czy powinnam wogole wychodzic za maz za kogos, dla kogo jestem chyba kims tak malo znaczacym:( Bo tak tez sie teraz czuje:(

Gość no dziekie dziekiee
nie dosc ze okres przyszedl wczesniej to jeszcze nie dawal zadnych oznakow.. zadowolona poszlam na "scene" gadam swoja kwestie i nagle wszyscy mi pokazuja zeby dupska nie pokazywala nie wiedzialam o co chodzi to mi kolezanka na ucho powiedziala ze mam plame krwi na spodniach :/ jej cala szkola widziala ale mi bylo wtedy glupio.. jeszcze glupia z nerwow usiadlam na krzeslo no i wysmarowalam je krwia, poplakalam sie, kolezanka wycierala za mnie krzeslo.. w szkole nie bylo w tym dniu pielegniarki, kolezanki nie mialy ze soba podpasek.. nauczycielka dala mi wkladke i zwolnienie z tego dnia do domu.. bylo zimno jak cholera a ja kurtka owinelam zadek i jeszcze musialam 30km do domu jechac autobusem

Gość Ewwwwwka
ładny pierscionek mozna kupic i za 200 zł. Cena nie powinna miec dla kobiety znaczenia bo to zenujace i nie ma nic wspolnego z młoscia faceta, ale juz zupelny brak pierscionka to jawne zlekcewzenie kobiety:( Ja osobiscie toleruje tylko bardzo delikatna bizuterie i nie znam sie na kamieniach szlachetnych wiec uszczesliwiłoby mnie szlifowane szklane oczko na pierscionku za 150 zl. Ale nie chcialabym miec faceta ktoremu nie chcialo nawet minimalnie sie postarac zeby sprawic mi przyjemnosc, uroczyscie podkreslic fakt oswiadczyn. Moze zrezygnujmy tez z obraczek slubnych, przeciez to tez tylko przestarzaly symbol

Gość zareczona ale niezadowolona
czekaj czekaj... a moze to byl wstep do uroczystych zareczyn? a moze on planuje oświadczyny i danie pierscionka oficjalnie przy rodzinie ?? moj Narzeczony pytal od tak parokrotnie "wyjdziesz za mnie?" i w koncu jak nadeszla ta chwila , to nie zorientowalam sie ze ma pierscionek bo myslalam ze znow pyta "od tak". a wczesnmiej sie upewnial czy sie zgodze ;) moze planuje. NA PEWNO PLANUJE DAC CI PIERSCIONEK!. :-)

Kiedys jak siedzialam przed telewizorem on przyszedl, ukleknal przede mna i zapytal. Kilka dni pozniej przyszedl do moich rodzicow.

Gość no dziekie dziekiee
wymysl wlasny nik.

Gość Nie powiem(wstydzę się)
Nawet dwa:) Oba nie przyjęte

Moja przyjaciolka miala takie zareczyny: Jej przyjaciel odebral ja z lotniska, poszli do kafejki na kawe, poprosil o serwetke kelnerke i zrobil z niej labedzia. To byly zareczyny!!! Bez zadnego planu (nawet nie postaral sie o jakis ladny kawalek papieru). Dla mnie zenada, a przyjaciolka zachwycona. Ja mam do niego jeszcze uraz (dziwi mnie, ze ona nie), bo zdradzil ja rok wczesniej z inna baba. Chociaz przy zareczynach mogl jej pokazac, ile ona dla niego znaczy. Po najnizszej lini oporu, jak to mowia.

AAA czyli bylo cos NIBY oficjalnego >>>>>>>>>>???

Nie wierze w to, ze on cos planuje:( Gdyby tak bylo, to nie szedlby juz do moich rodzicow:( Wydaje mi sie, ze mu nawet nie chcialo sie kupic kwiatka:(

aaa czyli byl u Twoich rodzicow :o kurcze marnie to widze. moze on nie wie?????????? no ale nie wierze... moze mysli ze nie jest to KONIECZNE??? moze nie pamieta o tej tradycji?? nie wiem co mam myslec??? ;/

ALE CZEMU TY DZIEWCZYNO NIE POWIEDZIALAS SMIECHEM ZARTEM " KOCHANIE ZGODZE SIE, ALE JAK MI DASZ PIERSCIONEK TAK JAK SIE TO ROBI" ...

Tak, "niby" bylo:( Ale nie wiem czy nie zerwac tych zareczyn... Boje sie, ze mu najzwyczajniej nie zalezy na mnie:(

Gość no dziekie dziekiee
taka piekna jesien. niech wezmie ciebie do parku..a ze stokrotki zrobiły pierscionek;0 faceci nie sa romantyczni.. albo blask ksieyca..ale lato minelo..