Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śledź w puszce

facet mnie okłamywał i na końcu wyrzucił.

Polecane posty

kłócił się o wszystko. już wtedy wiedziałam, że coś jest nie tak dziś mi to po prostu powiedział. po tygodniach ciągłych kłamstw. przynajmniej miał jaja, żeby mi to powiedzieć

Gość Mateo_z_Budyniowa
oj biedactwo :( a czemu cie wyrzucił i w czym cie oszukał ?

Gość Mateo_z_Budyniowa
ale co nic nie walczył to jak wy byliście razem ? a może ty go poderwałaś ? trzeba było jak Pani Basia ze szprotką mu zajebać :P

Gość krew w puszce
Twój facet był skorpionem wiec to normalne że cię ściemniał , tacy zdradzają , mają kilka bab w zapasie.

Gość glupoty pierdzielisz wiesz
wlasnie skorpiony zaraz obok panien to najbardziej lojalne i wierne znaki. ale bezposrednie. cos mu musialas zrobic co spowodowalo ta sytuacje, pewnie nieswiadomie i nawet moze nie przypuszczasz co bo to mogla by byc dla ciebie bzdura ale jego ubodlo

Gość glupoty pierdzielisz wiesz
wlasnie skorpiony zaraz obok panien to najbardziej lojalne i wierne znaki. ale bezposrednie. cos mu musialas zrobic co spowodowalo ta sytuacje, pewnie nieswiadomie i nawet moze nie przypuszczasz co bo to mogla by byc dla ciebie bzdura ale jego ubodlo

Gość Wadiskorpion
Jak skorpion to masz przejebane, na pewno miał inne w kolejce.

nie byl skorpionem tylko bykiem. co ma znak do tego? po prostu mnie już nie kochał. dużo poświęciłam żeby z nim być. tak po prostu mnie zostawił. stwierdził, że już nie ma iskry. czuję pustkę. :(

Gość fewfew
sama jestes sobie winna trzeba bylo nie seksic sie przed slubem, ani nawet bez perspektyw na slub

jesli sie kogos kocha to ze uprawia sie seks i jest on dodatkiem do milosci. wszystko zalezy od czlowieka. znam pary, ktore uprawialy seks zanim w ogole zaczely byc ze sobia, i ktore uprawialy go juz na drugiej randce a teraz sa zareczeni. wiec co to za glupie myslenie?

Gość fewfew
i ps. seks i pozadanie to nie jest milosc. dawanie dupy tez nie jest objawem milosci.

Gość fewfew
mylisz obrazanie z mowieniem prawdy. nie oklamuj sama siebie.

Gość fewfew
w religii chodzi o to by zyc w prawdzie. prawda jest taka ze naiwnie mu sie oddalas a on cie bezwzglednie wykorzystal i wyrzucil. heloł