Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edii_18

witam z zapraszam :(

Polecane posty

witam nie zręcznie się czuje pisząc tu ... jestem 18 latkom chce wyglądać ładnie jak inne dziewczyny w moim wieku. Chce być w centrum uwagi jako ktoś fajny . Dlaczego w Polsce jest tak ,że Ci co nie maja dożo kasy , fajnych ciuchów to są śmiecie :( mam dożo laleczek w kasie i bardzo zazdroszczę im tego jak wygladąją ... Wiele razy płakałam w swoim pokoju bo czasem żałuje ,że się urodziłam w biednej rodzinie i tak naprawdę nic nie mam . dlaczego tak jest :(, a może wy macie jakieś ciuchy abym mogla być jedną z nich :( nie chce mówić o niczym z mamą bo ona poszła by do szkoły a tego nie chce. Wiem ,że ona mi nic nie kupi bo wszystko jest drogie , dziś mi kupi a potem nie będę miała co jeść z moim rodzeństwem .:( dlaczego życie jest takie bolesne i niesprawiedliwe ?? proszę o poradę :(

Bądź sobą. Nie sprzedaj się za parę jeansów i szminkę jak te laleczki. Ja szukam właśnie takiej normalnej, szczerej, zwyczajnej niezwyczajnej, może troszkę zakompleksionej nawet. Masz większą wartość niż ci się zdaje i nie zeszmać się. Nie pozwalam.

Ja chcę być lubiana :( chce wyglądać ładnie ,a nie stać mnie na nić ... szukam czegoś w lumpeksach ale i tam trzeba zapłacić nawet za szmatę beznadziejną .

Ty sobie faceta wartościowego znajdź lepiej i wybij się ponad te miernoty, które poza ciuszkami i błyszczykami oraz toną pudru na chamskich pyszczkach nic sobą nie reprezentują. Bądź jaka jesteś. Naprawdę chciałbym taką kobietę i dałbym jej wiele.

Jeśli to nie prowokacja to może chciałabyś się zaprezentować? Jakiekolwiek zdjęcie, normalne, bez udziwnień. Może z wycieczki klasowej, itp. Szczerze ci powiem co myślę. I nie bój się, nie jestem starym zgredem czyhającym na 18-tki.

Gość Mateo_z_Budyniowa
wstaw fotkę ocenimy cię tutaj szczerze i wwiarygodnie :)

Gość Mateo_z_Budyniowa
ja mam 25 lat nie bój sie i tak nikt cie tu nie zna, za 10 minut o tobie zapomną, a ty usuniesz fote.

Gość mika_9119
moglabym oddac Ci troche niepotrzebnych rzeczy tylko jaki rozmiar nosisz ?

nie wiem czy powinnam :(rozmiar S nosze . Mama moja by nie była zadowolona tym ,że tu wypisuje o naszej sytuacji :(

Przestań naciągać ludzi. To już jasne chyba, że prowokacja i oszustwo. Jesteś jedną z tych cwanych galerianek, a nie żadną zakompleksioną myszką z biednej rodziny. Albo i handlara z Allegro przylazła.

Gość panna z klasa
Hmm a moze nie ma jej co tak pochopnie oceniac tylko dlatego ze nie chce swojej fotki dac hmm?choc fakt masz racje roznie moze byc...ale z drugiej strony ja bym tez nie chciala dawac swoich fotek na forum

Ale weź i poczytaj jak ona się "kryguje"... 18-tka która nie wie co by mamusia powiedziała i w ogóle... to jest chamska socjotechnika, mam w tym trochę doświadczenia. Wcale nie chodzi o fotkę.

Gość panna z klasa
A ty dziewczyno opamietaj sie bo te wypacykowane lale maja pusto we lbie a taka szare myszki sa wartosciowymi ludzmi wiem to z wlasnwgo doswiadczenia i tak jak ktos powiedzial wyzej BADZ SOBA i miej swoje zdanie po co masz sie upodabniac do kogos wyglad zewnetrzny to nie wszystko

Gość panna z klasa
Hmm no moze i masz troche...troche dziwne...ale nie denerwuj sie tak;-)

I zobacz która godzina. Niby poszła spać, a jak ktoś napisał 20 min. później że coś jej da to od razu się znalazła i próbowała grać znowu. 100% troll a nie biedna dziewczyna. Jakbym jej wierzył to puściłbym przelew nawet bo przez chwilę dałem się nabrać. Nie warto. Wyłudzają online nawet rzekome matki z małymi dziećmi. Widziałem takie dramatyczne posty, że aż niektórzy płaczą. A połowa to socjotechnika studentek psychologii społecznej i innego gówna bez sumienia.

Gość panna z klasa
Oj tam.....przestancie juz pogadajmy o czyms milszym:-)

tak naprawdę myście sobie co chcecie ... ja tylko wiem co czuje i jaka jestem ! mam gdzieś twoje zdanie :(

Zmieniłem o tobie zdanie w momencie jak po naprawdę przyjaznych próbach moralizowania stwierdziłaś, że idziesz spać. Ty masz w dupie moje gadki i innych i dobrze wiem czemu. Jakby było jak piszesz to twoja odpowiedź też byłaby inna. Psychologia.

Gość panna z klasa
Nnoo co do tego to masz racje pelno takich wyludzaczek...ale jesli chodzi o autorke to juz jej sprawa...nie nam ja oceniac...ale jesli ktos umnie naciagac to wczeaniej czy pozniej nacignie...duzo naiwnych i dobrodusznych osob jest